Lewis Hamiltonin sanavalinta särähti Max Verstappenin korvaan: ”Hölmö ja epäkunnioittava kommentti”

Lewis Hamiltonin lausunto ylimääräisen tilan antamisesta kisatilanteissa Max Verstappenille osoittaa hollantilaiskuskille, että hän on ainakin onnistunut pääsemään mestarin pään sisään.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton joutui tekemään Meksikon F1-voittonsa eteen erityisen paljon töitä kolaroituaan ensimmäisellä kierroksella yhteen Verstappenin kanssa.

Kisan jälkeisissä haastatteluissa Hamilton kertoi antavansa jo luonnostaan enemmän tilaa, kun Verstappen on rinnalla. Red Bull -kuski tiedetään malttamattomaksi kaksinkamppailuissa, ja nyt Hamilton kertoi joutuneensa Verstappenin torpedoimaksi.

Verstappen ei pitänyt sanavalinnasta, kun hän kuuli siitä Austinin lehdistötilaisuudessa torstaina.

– Ai torpedoimaksi? Sitä en olekaan kuullut, Verstappen kummasteli.

– Jos katsoo Meksikon kahta ensimmäistä mutkaa, niin ei kai sellaista tapahtunut. Minusta se oli vähän hölmö kommentti, koska olen mielestäni aina kova mutta reilu kilpailija. Minusta tuo ei ole oikein, mutta aina on helppo piikitellä toista.

Verstappen kertoo itse keskittyvänsä vain ajamiseen, joten on hyvä, että kilpakumppaneilla on tarvetta ajatella hänen tekemistään. Myös Sebastian Vettel nyökytteli Hamiltonin kommentille lisätilan antamisesta Verstappenille.

– On aina positiivista, että he puhuvat sinusta, koska se kertoo, että olet päässyt heidän päänsä sisään, Verstappen totesi.

– Minä en halua pureutua heihin lehdistötilaisuudessa, koska se on mielestäni myös aika epäkunnioittavaa. Taistelen mieluummin radalla. Jos he haluavat minun pysyvän takana, niin sitten on varmaan parasta jäädä kotiin. Mehän olemme täällä taistelemassa keskenämme. Sen takia minä elän.

Lue myös:

    Uusimmat