F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-sarjan huippulupaus taistelee tulevaisuudestaan – Valtteri Bottaksen pomo levitti kätensä

5:36
Niki Juusela ja Ossi Oikarinen paketoivat herkulliset lähtökohdat Portugalin GP-viikonloppuun.

Mercedeksen moottoriurheilupomo Toto Wolff alleviivaa, ettei hän pysty puuttumaan George Russellin ja Williams-tallin välisiin neuvotteluihin. Englantilaislupauksen F1-paikka ensi kaudelle on vaarassa. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.-25.10.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, ennakkotunnelmat klo 15.00, aika-ajot klo 15.55
Su: ennakkotunnelmat klo 14.00, Portugalin GP klo 15.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedeksen kuskiakatemiaan kuuluva Russell ajaa nyt Williamsilla toista vuottaan. Hän on ollut jatkuvasti tallikavereitaan nopeampi, mutta F1-sarjan kovat realiteetit uhkaavat puraista 22-vuotiasta brittiä. 

Williams ehti jo ilmoittaa, että Russell ajaa heidän autoaan myös ensi kaudella, mutta hiljattain tapahtuneen tallin omistajanvaihdoksen jälkeen paikan on puhuttu olevan uhattuna, sillä kokenut Sergio Perez on yhdistetty vahvasti Williamsiin. Uusi tallipomo Simon Roberts ei ole vahvistanut kumpaakaan ensi kauden kuskeista, joten myös Nicholas Latifin jatko on hämärän peitossa.

Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin edustamaa Mercedestä johtava Toto Wolff puhuu Russellista hienoon sävyyn, mutta ei omien sanojensa mukaan pysty puuttumaan tilanteeseen.   

– Me kaikki tiedämme Georgen kyvyt. Hän on tulevaisuuden tähti, jota tallikaverit eivät ole pystyneet lyömään. Hän kykenee joskus huimiin suorituksiin autolla, joka ei ole tällä hetkellä kilpailukykyinen. Ja hän on valtava etu tallille, Wolff listaa. 

– Mutta on olemassa taloudelliset realiteetit, joita en pysty arvioimaan lainkaan. Se, mitä he (Williams) haluavat tulevaisuudelta, on täysin uusien omistajien ja Simonin päätettävissä. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Mercedes-pomo kuitenkin tunnustaa, että hän on keskustellut Russellista uusien Williams-pomojen kanssa. 

– Mutta loppujen lopulta se on heidän päätöksensä, Wolff summaa. 

Lähde: racefans.net

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja