F1-paluuta janoava konkarikuski nostaa hattua Valtteri Bottakselle – "Hänen täytyi sietää paljon"

Bottas siirrostaan Alfa Romeolle:"Asiat menivät niin kuin itse halusin"– F1-tähti kertoo MTV:lle, miten neuvottelut uuden tallin kanssa etenivät 5:18
Videolla Valtteri Bottaksen mietteitä sopimusneuvotteluistaan.

Saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg nostaa hattua Mercedekseltä Alfa Romeon ohjaksiin ensi kaudella siirtyvälle Valtteri Bottakselle.

Maanantaina saatiin pitkään odotettuja F1-kuljettajauutisia, kun Alfa Romeo julkisti tehneensä monivuotisen sopimuksen Valtteri Bottaksen kanssa. Viidettä kauttaan Mercedeksellä ajavan suomalaiskuskin paikan ottaa odotetusti George Russell.

Paluuta F1-radoille hamuava konkarikuski Nico Hülkenberg nostaa uraansa jatkavalle Bottakselle hattua. Hülkenberg ei olisi yllättynyt, jos Bottas olisi halunnut pitää välivuoden vaativien Mercedes-vuosiensa jälkeen.

– Olisin hyvin ymmärtänyt, jos hän olisi halunnut pitää vuoden tauon viiden intensiivisen Lewis Hamiltonin rinnalla vietetyn Mercedes-vuoden jälkeen. Hänelle täytyy antaa kunnioitusta, koska ei ole helppoa ajaa ehkäpä maailman parasta kuljettajaa vastaan. Hänen täytyi sietää paljon näiden vuosien aikana, joten hattu päästä, Hülkenberg toteaa ServusTV:lle.

Ensi kaudella Bottas astuu täysin erilaisen haasteen eteen, kun F1-sirkuksen kenties paras auto vaihtuu rutkasti heikompaan menopeliin. Bottaksen tallikaveriksikin huhuiltu Hülkenberg huomauttaa, että hyppy Mercedekseltä Alfa Romeolle on iso.

– Se on ehdottomasti muutos. Alla ei ole enää huippuauto, vaan nyt on sopeuduttava uudelleen keskikastiin. Siellä on erilaiset lait, Hülkenberg painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat