F1-maailmanmestari täräytti kovaa tekstiä Mick Schumacherista – Ferrarilta todella huolestuttavaa toimintaa

F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve epäilee, että Mick Schumacherin yhteistyö Ferrarin kanssa päättyy joko menestykseen tai karvaaseen kotimatkaan.

20-vuotias Schumacher voitti viime kaudella Formula 3 -sarjan Euroopan mestaruuden ja ajaa tällä kaudella Formula 2 -luokassa. Michael Schumacherin poika solmi viime vuoden lopulla sopimuksen Ferrarin kuljettaja-akatemian kanssa.

Vuonna 1997 F1-maailmanmestaruden voittanut Villeneuve uskoo, ettei Ferrari kuitenkaan ole Schumacherille hyväksi. Isä-Schumacherin kanssa aikoinaan kilpaillut kuski epäilee, että nuori kuljettaja palaa vielä loppuun.

– Ferrari käyttää nyt hänen imagoaan. Jos Mick ei ole tarpeeksi nopea, he polttavat hänet (loppuun). Tähän asti on ollut hiljaista, mutta nyt se aika on ohi. Hänen tekemisiään seurataan todella intensiivisesti, kanadalainen sanoi gpblog.comin mukaan Expressenille.

Villeneuve tietää, mistä puhuu, sillä hänen isänsä oli F1-legenda Gilles Villeneuve

– Jos hän ei ole nopea tai tekee virheitä, häntä kritisoidaan rajusti. Hänen täytyy pärjätä asian kanssa tai lähteä kotiin, välimuotoa ei ole.

Schumacher ajoi Ferrarilla Bahrainin 

Lue myös:

    Uusimmat