F1-kuski vastaa entisen pomonsa Helmut Markon lyttäykseen: “Tiedän missä olemme”

McLaren-kuljettaja Carlos Sainz ei hätkähdä Red Bull -pomo Helmut Markon väitteistä, jossa tämä odottaa brittitallin olevan alkavan formulakauden peränpitäjiä.

Sainz kilpaili viime kaudella Renault’lla, mutta espanjalainen joutui tekemään tallissa tilaa Daniel Ricciardolle. Pian tämän jälkeen allekirjoitetun McLaren-sopimuksen myötä Sainzin siteet kasvattajatallinsa Red Bullin kanssa katkesivat lopullisesti.

Red Bullin neuvonantajana toimiva Helmut Marko julisti McLarenin olevan yhdessä Williamsin kanssa alkavan kauden peränpitäjiä, vaikka brittitallin ajamat kierrokset olivat Barcelonassa määrällisesti ja ajallisesti Red Bullia parempia.

Alkavaa kautta positiivisin mielin odottava Sainz ei ole moksiskaan entisen pomonsa väitteistä. Espanjalainen odottaa viime kaudella valmistajien sarjan kuudenneksi sijoittuneen McLarenin pitäneen hyvin asemansa.

– Arvostan hänen ennusteitaan, mutta tiedän missä olemme, mikä on pitkälti se sama paikka, jossa olimme viime vuonna. Hänen hallussaan olevat laskemat ovat varmasti syynä näihin lausuntoihin, eikä siinä ole mitään riideltävää, Sainz kommentoi verkkosivusto f1i.comin mukaan.

– Voin vain sanoa, että ajoimme enemmän kierroksia kuin minään muuna vuotena. On mahdotonta tietää, olemmeko kuudentena vai yhdeksäntenä, mutta lähdemme Australiaan paremmin valmistautuneina kuin edellisinä vuosina, Sainz alleviivasi.

Lue myös:

    Uusimmat