F1-rääväsuulta tiukka kuitti Red Bull -vähättelyyn: "Kuten tavallista, niin olin lopulta oikeassa"

Red Bull -talli on tiukasti mukana taistelemassa F1-kauden mestaruuksista, vakuuttaa itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.

Red Bullin ja sen uuden moottoritoimittajan Hondan kausi Australiassa käynnistyi lupaavasti, kun tallin kuljettaja Max Verstappen toi autonsa ruutulipulle Albert Parkin radalla kisan kolmantena.

– Mielestäni taistelemme mestaruudesta tänä vuonna. Meillä on Verstappenissa tämän hetken paras nuori kuljettaja, hyvä auto, tehokas ja luotettava moottori, Marko listasi italialaiselle Gazzetta dello Sportille.

Todellisena F1-rääväsuuna tutuksi tullut Marko napautti myös tiukan kuitin ”huutelijoille”.

– Kaikki sanoivat minun olevan typerä allekirjoittaessani sopimuksen Hondan kanssa, mutta kuten tavallista, niin olin lopulta oikeassa. Kiitos japanilaisten ammattitaidon, niin kykenimme Australiassa vaihtamaan Verstappenin auton rungon ilman mitään ongelmia, Marko jatkoi.

Marko luottaa vakaasti Hondan kykyyn nostaa voimanlähteensä tehot Mercedeksen ja Ferrarin lukemiin.

– Toivomme saavamme pian Hondan moottorin evoluutioversion. Uskomme siihen, että vuoden edetessä pääsemme Mercedeksen ja Ferrarin tasolle

- Emme ole aloittaneet kautta näin vahvan auton kanssa moneen vuoteen. Myös Pierre Gasly olisi voinut sijoittua Sebastian Vettelin edelle, jos hänen aika-ajonsa olisi onnistunut, Marko lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat