F1-kisa päättyi tuuppimiseen Max Verstappenin kanssa – ”Viime aikoina emme ole keskustelleet…”

Edellisellä kohtaamisella Max Verstappenin tuuppimaksi joutunut Esteban Ocon kertoo suhtautuvansa kuumapäiseen hollantilaiseen ammattimaisen viileästi. Renault’n F1-kuski palaa samoihin kahinoihin vuoden tauon jälkeen.

Verstappen antoi Oconille kyytiä vuoden 2018 Brasilian GP:n jälkeen, kun silloin Force Indialla ajanut Ocon pilasi kierroksen kärjestä jäätyään hänen varmalta näyttäneen voittonsa. Autot osuivat yhteen, ja Verstappen putosi Lewis Hamiltonin taakse toiseksi.

Oconilta kysyttiin ESPN:n haastattelussa, onko hän keskustellut Verstappenin kanssa tapauksen jälkeen.

– Joo… no en viime aikoina, Ocon tokaisee.

– Olemme ammattikuskeja, joten on tärkeää olla luomatta mitään ongelmia, ja se, mitä tapahtui radalla, tapahtui radalla, ja se pitää ajatella erillisenä juttuna, Renault-kuski jatkaa.

Tuuppiminen tapahtui kuitenkin radan ulkopuolella, kun Verstappen kävi Oconiin käsiksi kuskien saapuessa punnitukseen kisan jälkeen.

– Tietysti meillä on ollut jännitteitä, kun ajoimme erittäin tiukasti yhdessä, mutta meillä on aina ollut kunnioitusta toisiamme kohtaan, ja se on tärkeää, Ocon kommentoi.

Tällä Ocon kertoo viittaavansa nimenomaan karting-aikoihin, jolloin kaksikko vasta teki nousuaan formulaluokkiin.

– Me ajoimme kartingissa erittäin tiukkoja kisoja, mutta se oli vielä tulisempaa Charlesin (Leclerc) kanssa, Ocon sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat