Max Verstappen ärsyyntyi Oconin tökeröstä kommentista: ”Sanoi sen hymy naamallaan”

Max Verstappenin mukaan Brasilian F1-kisan jälkeinen tuuppiminen sai alkunsa kolarin toisen osapuolen Esteban Oconin virnistyksestä kaksikon kohdatessa toisensa radan ulkopuolella.

Ocon pilasi Verstappenin potentiaalisen voiton osumalla tähän kisan kamppailutilanteessa, jossa hän oli jäänyt jo kierroksella jälkeen kisaan johtaneesta Red Bull -kuskista.

Verstappen aloitti kuskien punnitusjonossa Oconin tuuppimisen ja sai tapauksesta rangaistukseksi kaksi päivää yhdyskuntapalvelusta Kansainväliselle autoliitolle FIA:lle, mutta hollantilaisen mukaan hän ei olisi tehnyt tekoa ilman vastustajan ärsytystä.

– On aina helppoa puhua jälkikäteen. Minä vain halusin etsiä hänet ja kysyä, että mitä ihmettä ja miten noin voi tapahtua, Verstappen kertaa hollantilaiselle Ziggo Sportille.

– Mutta hän vastasi välittömästi ”olen nopeampi kuin sinä” ja sanoi sen sellainen hymy naamallaan.

– Yritin olla mahdollisimman positiivinen mekaanikoilleni, mutta tietenkään toinen sija ei tunnu kovin hyvältä. Ja sitten kun tapaat jonkun, joka ei edes pyydä anteeksi tapahtunutta, vaan reagoi täysin päinvastaisella tavalla, Verstappen selittää.

Verstappenilta tiedusteltiin, oliko Oconin halu haastaa hänet radalla perua kaksikon taistelusta formula kolmosista vuodelta 2014.

– Ei, hän ei ole minkäänlainen haastaja formula ykkösissä. Minä keskityn niihin ihmisiin, joihin minun täytyy ja yritän lyödä ne kuskit, joilla myös hyvä kalusto, Verstappen pamauttaa.

Lähde: Motorsport.com

Lue myös:

    Uusimmat