Mainos

Expressen-lehti: Hän on Malmön ampuja

Ruotsissa oudoksutaan tilannetta, jossa poliisi jatkaa edelleen rikostutkintaa Malmön ampujan syyllisyyden selvittämiseksi, mutta media on julkaissut jo sekä miehen nimen että kuvan.

- Poliisi ei ole kertonut juurikaan lisätietoja ampujasta, mutta Expressen-lehti kirjoittaa tänään, että valtion rikosteknisen laboratorion tutkimukset luodeista, joita on löydetty ampumavälikohtausten jälkeen, osoittavat että luodeilla ja miehen asunnosta löytyneellä aseella on yhteys, kertoo MTV:n kirjeenvaihtaja Kari Lumikero Huomenta Suomen haastattelussa.

- Ainakin joku tai jotkut luodit on ammuttu jommallakummalla näistä luvanvaraisista pistooleista, joita miehen asunnosta löydettiin, Lumikero jatkaa.

Expressen-lehti julkaisi aamulla epäillyn ampujan kuvan ja nimen. Poliisi ei ole kuitenkaan vielä päättänyt miehen vangitsemisesta.

Poliisi tarkkaili miestä naapuriasunnosta

Ruotsalaislehti kirjoittaa myös, että pidätetty mies on ollut poliisin tutkinnassa jo pari viikkoa.

- Kyseinen mies on ollut poliisin tarkkailun alla jo pidemmän aikaa, muutaman viikon. Poliisi on vuokrannut huoneiston vastapäätä epäillyn huoneistoa ja tarkkaillut miestä täten kaikin mahdollisin teknisin välinein, jatkaa Lumikero.

Iltapäivällä todennäköisesti selviää, voidaanko mies olemassa olevien tietojen valossa vangita.

Poliisi kävi lauantai-iltana hakemassa kotoaan miehen, jota epäillään yhdestä murhasta ja viidestä murhayrityksestä. Huoneisto, jossa mies asui, sijaitsee Malmön keskustan hyvämaineisella alueella.

Katso Expressenin julkaisema kuva miehestä täältä.

Katso Kari Lumikeron haastattelu: (Huomenta Suomi 9.11.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.