Mainos

Ex-valioliigapelaaja myönsi yrittäneensä itsemurhaa

Entinen jalkapalloilija ja Valioliigan pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Clarke Carlisle on myöntänyt, että hän yritti itsemurhaa hieman ennen viime joulua.

Carlisle, 35, jäi kuorma-auton alle 22. joulukuuta lähellä Yorkin kaupunkia. Tuolloin uutisoitiin, että kyseessä oli onnettomuus.

Viime perjantaina sairaalasta päässyt Carlisle kertoi The Sun -lehdelle jyrkän alamäkensä alkaneen sen jälkeen, kun ITV-televisioyhtiö oli kertonut hänelle, että hän menettää asiantuntijatehtävänsä Mestarien liigan lähetyksissä. Omien sanojensa mukaan hän oli taistellut 18 kuukautta vakavaa masennusta vastaan.

Carlisle kärähti ratista 20. joulukuuta ja hänen oli määrä kohdata syytteet oikeudessa tammikuussa. Hän kertoi päättäneensä putkassa, ettei hänen lapsillaan voi olla rikollista isää.

- Minun piti kuolla. Se ei ollut pakenemista. Se oli täydellinen vastaus. Se teki kaikki onnellisiksi, Carlisle sanoi.

Carlisle kertoi kadonneensa kahdeksi vuorokaudeksi pohtimaan, kuinka hän päättäisi elämänsä. Lopulta hän päätyi A64-tien varteen.

- Kuorma-auton eteen heittäytyminen on vaikeaa. Näin ison rekan, ja ylitin kaiteen. Auto oli 20 jaardin päässä. Ajattelin, että "tuo se on". Otin muutaman askeleen tielle ja hyppäsin auton eteen. Pystyn muistamaan iskun. Pam. Sitten valot pois päältä. En tiedä, kuinka pitkään olin tajuttomana.

- Avasin silmäni ja näin kädet edessäni, ja niistä valui verta. Ajattelin, että "tämä ei voi olla totta".

Carlisle selviytyi kuin ihmeen kaupalla ilman vakavia vammoja tapauksesta. Tapaninpäivänä 26. joulukuuta, neljä päivää törmäyksen jälkeen, Carlisle siirrettiin psykiatriselle osastolle ja tällä hetkellä hän saa apua ongelmiinsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.