Oletko laihaläski? Nämä faktat sen paljastavat

Epäiletkö olevasi laihaläski, mutta et ole aivan varma? Me toimituksen laihaläskit kokosimme yhteen faktat, jotka paljastavat entisen hoikkuutesi.  

Olitko sinäkin ennen hoikka, mutta nyt oletkin yhtäkkiä laihaläski?

Vielä muutama vuosi sitten ihminen oli joko hoikka tai lihava. Fitness-ilmiön myötä puhekieleen on kuitenkin kehittynyt sana, joka ikävästi paljastaa paheellista elämää viettävän hoikan ihmisen huijariksi. Olet siis hoikka, mutta et elä yltiöterveellisesti, vaan enemmänkin yltiönautinnollisesti. 

Ei hätää, et ole yksin. Kokosimme yhteen faktat, jotka vain laihaläski voi ymmärtää.

1. Syöt viikolla terveellisesti, mutta...

Viikonloppu on sinulle synonyymi kolmen päivän herkkuputkelle – punaviiniä, suklaata, sipsejä, pizzaa... mmmm.... lääh... 

Ja okei, myönnetään – herkkupäivä voi välillä olla myös keskellä viikkoa, mutta ei kerrota sitä muille. 

2. Et löydä vaatekaupasta sopivia vaatteita

Medium-koon vaatteet ovat sopivia muuten, mutta paljastavat jokaisen muhkuran, joka kehostasi löytyy. L-koon vaatteet sen sijaan ovat selvästi liian suuria. 

3. Kehosi muuttuu jatkuvasti

Elät äärilaidasta toiseen ja se näkyy kehossasi – välillä harrastat innokkaasti liikuntaa ja syöt terveellisesti, jolloin vartalosi näyttää urheilulliselta. Välillä sitten taas mässäilet viikon putkeen ja käsipainona toimii lähinnä kaukosäädin, jolloin kehosi näyttää, hmmm... Ei ehkä ihan niin urheilulliselta!

4. Tiedät, mikä on hyvänpäivänvaate

Vaatekaapissasi on valikoima vaatteita, joita voit käyttää vain tiettyinä päivinä (ja yleensä ne päivät sijoittuvat urheilulliselle kaudelle). Muina päivinä pysyttelet visusti turvallisten (ja riittävän peittävien vaatteiden) listalla. 

5. Inhoat bikineitä

Tätä kohtaa ei varmaankaan tarvitse perustella?

6. Pyörittelet silmiäsi jalkapäivää viettäville

Kun työpaikan kuntohirmu valittelee jalkapäivän vuoksi kipeytyneitä lihaksiaan, pieni ihminen pääsi sisällä pyörittelee silmiään. 

Sama ihminen aktivoituu, kun näet seuraavanlaisen Facebook-päivityksen: "Oh, söin kokonaisen hampurilaisen, olen ihan ähkyssä!"

7. Olet toisinaan raskaana

Tai ainakin näytät siltä – suuren aterian jälkeen vatsasi on kauniisti sanottuna hieman pömppö. 

8. Sinulla ei ole oikeutta valittaa vatsamakkaroistasi

Olethan normaalipainoinen ja siksi kaikki ylipainoiset ympärilläsi ovat sitä mieltä, ettei sinulla ole oikeutta inhota kehoasi. Kuntohirmut sen sijaan kannustavat sinua salille, koska he kyllä näkevät vatsamakkarasi. 

9. Kehossasi on yksi kohta, jonne kaikki kerääntyy

Onneksi (löysät) vaatteet on keksitty. 

10. Jos sattuu että eksyt salille...

...tuijottelet itseäsi peilistä ja ihmettelet, miksi treeni ei näy kehossasi, vaikka olet treenannut jo yhden kerran. Olet vakuuttunut että kuntokuurisi jatkuu ja viikon päästä sinulla(kin) on sikspäkki. 

Ja kyllä – viikon kuluttua sinulla on sikspäkki, mutta ei ehkä ihan sellainen kuin olit alunperin ajatellut (hörps). 

Lue myös:

    Uusimmat