Häiritseekö naisen selluliitti? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Häiritseekö naisen selluliitti?" kysyy nimimerkki Uniikki.

Näin miehet vastasivat

"En osaa oikein sanoa. En ole koskaan nähnyt sitä livenä. Mutta mitä nyt tossa googlettamalla hain kuvia, niin näyttäähän se melko inhottavata, eli luultavasti häiritsisi, mutta toisaalta, minkäs sille sitten mahtaa, jos sellaista tulee, eiköhän siihen silmä tottuisi."
– 37, naimisissa

"Hyvä Uniikki! Kun maailmaa katsoo silmillään – eikä Photoshopin läpi – voi maailman rosoisuus yllättää, mutta jos se häiritsee, se on voi voi. Naisen selluliitti ei häiritse, ilman naista häiritsee."
– 46, naimisissa

"Vaikka en itse ole atleettisin mies olematta silti täysi kotletti, niin olen pahoillani: sellu ei iske. Määrä toki on ratkaisevinta ja pientä appelsiini-ihoo kestän kyllä, mutta muutoin olen kyllä aika selluallergikko. On monia syitä selluliitin tuloon ja ymmärrän sen, mutta pitää hiukan tehdä itsensä huoltoa, että tasottuu ylimääräiset.

Selluliitti on jännä juttu, kun sitä on vaikka kuinka kapeillakin ja toki kait meillä ukoillakin. Me vaan ei niin siitä omassa takapuolessa välitetä. Pitää loppujen lopuksi muistaa, että on yhdessä mahtavan tytön kanssa, ja jos se tyttö rakastaa, on hauska uskollinen ja luotettava... Niin selluliitti sopii ihan hyvin samaan pakettiin."
– 48, sinkku

"Huoh... Ei häiritse."
– 38, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja