Ex-maajoukkuetähti Aki Berg oli lastensa kanssa kotona tuhoisan tulipalon syttyessä – kuvat kertovat palon rajuudesta

Entisen NHL- ja maajoukkuejääkiekkoilija Aki-Petteri Bergin omakotitalo paloi eilen iltapäivällä korjauskelvottomaksi Naantalissa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen tulipalosta Naantalin Rymättylässä kello 15.52. Berg itse soitti hätäkeskukseen havaittuaan palon.

Poliisin mukaan perheen isä oli tapahtumahetkellä kotona kahden lapsensa kanssa, kun tulipalo syttyi. Perheen äiti ei ollut kotona.

Kaikki ihmiset pääsivät omin avuin ulos talosta eikä kukaan loukkaantunut.

150-neliöinen kaksikerroksinen omakotitalo tuhoutui tulipalossa täysin.

– Puurakenteisessa talossa tulipalo leviää nopeasti ja se oli edennyt jo pitkälle, kun palokunta saapui paikalle, ylikonstaapeli Juha Heino Lounais-Suomen poliisista kertoo.

Tulipaloa oli sammuttamassa yli 10 pelastuslaitoksen yksikköä.

Palon syttymissyy tai -paikka ei ole vielä tiedossa.

– Syttymissyy on selvityksen alla. Poliisin tutkijat ovat tänään olleet palopaikalla ja tutkimuksia jatketaan. Ainakaan tässä vaiheessa ei ole mitään syytä epäillä rikosta, vaan tapausta tutkitaan palonsyyntutkintana, Heino sanoo.

Poliisi on alustavasti puhuttanut Bergiä.

– Perheen isä on havainnut palon ja häntä on puhutettu alustavasti. Hän ei ole pystynyt sanomaan mistä palo lähti liikkeelle.

Berg ei itse halunnut kommentoida tapahtunutta medialle.

Berg toimi pelaajaurallaan puolustajana. Viimeiset kautensa hän pelasi SM-liigassa Turun Palloseurassa. NHL:ssä hän pelasi yhdeksän kautta Los Angeles Kingsissä ja Toronto Maple Leafsissä.

Berg toimii tällä hetkellä Suomen jääkiekkomaajoukkueen huoltajana.

Lue myös:

    Uusimmat