Ex-F1-kuski Ralf Schumacherilta tyly näkemys Sebastian Vettelistä: ”Hän on lähes menettänyt asemansa”

Missä menet, Sebastian Vettel? Nelinkertaisen F1-maailmanmestarin nykyvire on herättänyt kovasti kysymysmerkkejä viime kisojen ja viime viikkojen aikana. Esillä on ollut epäilyksiä siitä, jatkuuko Vettelin F1-ura enää tämän kauden jälkeen. Ferrarilla Vettel uhkaa menettää jo piakkoin nykyisen asemansa.

Vettel on ollut pitkään Maranellon punaisen ykköskuljettaja. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ei ole mitenkään peitellyt asiaa, vaan hän heitti kyseisen väitteen pöytään jo ennen tämän kauden alkua.

Siitä huolimatta, vaikka Ferrarin puikkoihin astui uusi kyky, monacolainen Charles Leclerc.

Tuoreeltaan 21-vuotias Leclerc on heiluttanut tahtipuikkoa Ferrarin keskinäisessä taistossa. Nimenomaan Leclerc on pistänyt Mercedes-kuskeille Lewis Hamiltonille ja Valtteri Bottakselle sekä Red Bullin Max Verstappenille kampoihin, kun taas 32-vuotias Vettel…

… on ollut jossain.

Itävallassa ja Isossa-Britanniassa F1-sarjan nuoret tähdet Leclerc ja Verstappen, 21, kävivät näyttäviä kaksintaisteluja. Kaikessa ironisuudessaan Vettelin oma taistelu Verstappenia vastaan päättyi hyvin nololla tavalla.

Vettel kun ajautui päin nuorta hollantilaista.

Video tilanteesta:


Tämä kirvoitti kitkeriä näkemyksiä muun muassa ex-F1-kuski Ralf Schumacherilta.

– Kaksi nuorta kuljettajaa käyvät kovaa kaksintaistelua, mutta yksi vanhemmista ei pysty käsittelemään tilannetta, Schumacher summasi Britannian GP:n väännöt Sky Deutschlandille.

Schumacher uskoo, että ympäriltä tuleva paine näkyy Vettelissä. Tällä Schumacher viittaa käynnissä olevaan keskusteluun, jossa pohditaan sitä, poistuuko Vettel jopa kokonaan F1-sarjasta tämän kauden jälkeen?

Ylipäätänsä Vettel on joutunut ahtaalle nykytallissaan Ferrarilla.

– Sebastianin täytyy olla varovainen, ettei hän menetä ykköskuljettajan asemaansa. Ja hän on lähes menettänyt sen, Schumacher näkee, jatkaa:

– Charles ei tee mitenkään helpoksi asioita hänelle.

Kuljettajien MM-taulukossa Leclerc on kuronut lähes kiinni Vettelin etumatkan. Vettel on enää kolmen (123) pisteen päässä Leclercistä (120). 

Lue myös:

    Uusimmat