Eva Wahlströmin superottelu varmistui: "Uskon hänen muistavan minut yhtenä kovimmista"

Eva Wahlström huippuotteluun New Yorkiin 0:34

Eva Wahlström kohtaa irlantilaisen supertähden Katie Taylorin ammattinyrkkeilyn huippukohtaamisessa New Yorkin Madison Square Gardenissa. Ottelupäiväksi varmistui lauantai 15. joulukuuta.

WBC-liiton höyhensarjan mestaruutta keväästä 2015 asti hallussaan pitänyt Wahlström hyppää ottelua varten painoluokkaa ylemmäs.

Tieto ottelusta tulee vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Wahlströmin 22. joulukuuta suunniteltu MM-ottelu kazakstanilaisnyrkkeilijä Firuza Sharipovaa vastaan peruuntui.

Videolla Eva Wahlströmin kommentit peruuntuneesta MM-ottelusta Tulosruudulle. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Eva Wahlströmin MM-ottelu peruuntui – vastustajan selitys epäilyttää 1:02

Wahlström ja Mira Potkoselle Rion olympiakehässä vuonna 2016 hävinnyt Taylor ovat vanhoja tuttuja amatööriajoilta, jolloin irlantilainen oli eri arvokisoissa ja turnauksissa peräti kahdeksan kertaa Wahlströmin menestyksen tulppana.

– Uskon hänen silti muistavan minut yhtenä kovimmista vastustajistaan. Tilastot eivät ehkä ole puolellani, mutta ammattinyrkkeily on eri peli ja avaa uusia mahdollisuuksia voittoon, Wahlström arvioi tiedotteessaan.

– Hanskatkin tulevat olemaan vielä totuttuakin kovemmat, koska jenkeissä naisetkin ottavat 8-unssisilla kintailla. Sekin tulee olemaan uusi kokemus.

Wahlströmistä tulee Gunnas Bärlundin jälkeen historian toinen suomalaisnyrkkeilijä, joka on noussut kehään legendaarisessa Madison Square Gardenissa.

Maailman nyrkkeilyneuvosto WBC vahvisti viime viikon lopussa, että Wahlström säilyttää ylemmän höyhensarjan mestaruutensa ottelun lopputuloksesta riippumatta.

Lue myös:

    Uusimmat