Eva Wahlström kävi karun keskustelun ex-valmentajansa kanssa: ”Hän sanoi, että häviän – vastasin, että tiedän”

MM-ottelun hävinnyt Eva Wahlström: On tullut jo muutama tarjous ulkomaille 8:40
Videolla New Yorkista palanneen Eva Wahlströmin tuore haastattelu kokonaisuudessaan.

Eva Wahlström myöntää pohjimmiltaan tienneensä, ettei hänellä ole juuri mahdollisuuksia ammattinyrkkeilyn MM-ottelussa Katie Tayloria vastaan. Hän kertoo entisen valmentajansa Risto Merosen sanoneen hänelle suoran mielipiteensä otteluun lähtemisestä.

Wahlström hävisi sinnikkäästi taistellen viime viikonlopun kamppailun New Yorkin Madison Square Gardenissa. Taylor-ottelu saatiin nopeasti pystyyn, kun oman painoluokan tittelivastustajaksi määritelty Firuza Shirapova oli vetäytynyt kolmannen kerran Wahlströmin kohtaamisesta.

Wahlström avaa tuntemuksiaan Instagram-tilinsä päivityksessä, jossa hän kertoo kommentoivansa ottelua viimeisen kerran ennen kuin jatkaa eteenpäin joulunviettoon perheensä kanssa.

– Kun sairastuin keuhkoemboliaan muutama vuosi sitten ja ajattelin nyrkkeilyurani olevan ohi, eniten minua kadutti se, etten ollut kohdannut kovimpia nyrkkeilijöitä ammattilaisena, Wahlström kirjoittaa.

Hän paljastaa tienneensä New Yorkiin lähtiessään, että kahdeksan kertaa kaksikon amatöörikohtaamisista voittajana poistunut Taylor saattoi olla liian kova pala haukattavaksi.

– Soitin entiselle valmentajalleni (Risto Meroselle), joka valmensi minua kymmenen vuotta ja kysyin hänen mielipidettään. ”Sinä häviät sen”, hän sanoi. Vastasin, että ”tiedän, mutta haluan silti yrittää”, Wahlström kertoo.

Wahlström myöntää, että kolmen viikon varoitusajalla ja uuden valmentajan opein matkaan lähteminen oli riskiveto, mutta samaan aikaan hän tiesi tarkalleen, mitä on tekemässä.

– Joka tapauksessa ajattelin todella, että minulla on mahdollisuus voittaa. En odottanut sitä, mutta ajattelin sen olevan mahdollista, ja uskoin siihen. Ammattilaisnyrkkeilyssä yksi isku voi muuttaa pelin täysin.

Lue myös:

    Uusimmat