Eva Longoria agentin roolissa

Täydelliset naiset -sarjasta tuttu Eva Longoria näyttelee kovanaamaista ja terävää agenttia elokuussa Suomeen saapuvassa The Sentinel -elokuvassa.

Kaunottaren vastanäyttelijöinä nähdään muiden muassa Kiefer Sutherland sekä Michael Douglas, joka on myös yksi leffan tuottajista. Tv:n puolella seksikästä kotirouvaa esittävä Longoria myöntää olevansa innoissaan räväkästä roolistaan.

- Valitsin tämän elokuvan ensinnäkin sen vuoksi, että Michael Douglas pyysi minua mukaan. Ja toinen seikka oli se, että halusin irtautua Täydelliset naiset -sarjan Gabriellen roolista ennen kuin katsojat mieltävät minut vain kotirouvaksi. Pidän tietenkin myös sarjan tekemisestä. En näyttelisi mitään muuta roolia niin mielelläni kuin Gabriellea, mutta tämä elokuvan tekeminen on jotain vähän erilaista ja se motivoi minua, Longoria analysoi.

24-sarjan tähti Kiefer Sutherland vakuuttaa, että positiivinen fiilis on välittynyt molemmin puolin.

- Olen yleensä aika vakavana, kun työskentelen. Evan seurassa se on vain hankalaa, koska hänellä on uskomaton määrä energiaa ja hän saa koko porukan nauramaan. Hän on luomassa läsnäolollaan hienoa ilmapiiriä kuvauspaikalle, Sutherland hehkuttaa.

Alustavien tietojen mukaan The Sentinel saa Suomen ensi-iltansa elokuun 11. päivä.

(MTV3-AP)

Lue myös:

    Uusimmat