"Euroopan suurimmat rinnat" omaava kohumalli muutti ihonvärinsä pistoksilla – väittää voivansa nyt saada tummaihoisia lapsia

8:07

Sosiaalisessa mediassa on kuohuttanut saksalaissyntyinen malli, joka on muuttanut ihonvärinsä ja ulkonäkönsä täysin. Katso naisen tarina videolta yltä!

Saksassa syntynyt valkoihoinen malli Martina Big on noussut otsikoihin, sillä hän miehineen "vaihtoi rotuaan" melaniini-injektioiden avulla. Nyt nainen uskoo, että hän voisi saada miehensä kanssa tummaihoisia lapsia, kertovat muun muassa brittilehdet Mirror ja The Sun.

Vuonna 2017 Martina aloitti muodonmuutoksensa ottamalla kehoonsa melaniinipistoksia, jotka ovat useissa Euroopan maissa laittomia.

Mallin ihonväri onkin muuttunut huomattavasti. Naisen mukaan pistoksilla on kuitenkin ollut myös muunlaisia vaikutuksia.

– Iho muuttuu tummemmaksi, ja kasvavat hiukseni muuttuvat kihariksi ja tummemmiksi. Jopa kulmakarvani tummentuvat ja silmieni väri on muuttunut, Martina kertoi vastikään brittiläisessä aamuohjelmassa.

Martina on ottanut injektioita jo kahden vuoden ajan, ja hän kertoo identifioituvansa nykyisin mustaksi. Malli kävi viime vuonna seitsemän viikon matkalla Keniasssa, jossa hän oli tutustumassa maan kulttuuriin ja jossa hänet myös kastettiin.

"Lapseni tulevat olemaan mustia"

This Morning -ohjelmassa vieraillut nainen uskoo nyt, että he voivat saada Michael-miehensä kanssa tummaihoisia lapsia. Martina väitti ohjelmassa, että lääkäri oli vahvistanut asian.

– Lapseni tulevat olemaan mustia. Meillä ei ole suunnitelmia, mutta keskustelen lääkärini kanssa saadakseni tietää, että kehoni on kunnossa, pystyisinkö imettämään, miltä vauva näyttäisi, Martina kertoi.

Aamuohjelman brittijuontajat olivat naisen väitteistä järkyttyneitä. Twitterissä naisen toiminta on tyrmätty ja sitä on kutsuttu rasistiseksi. Niin lapsiväitteet kuin naisen "rodun vaihtaminen" ovat ihmetyttäneet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Martina Big on valkoinen ja hän on väärinkäyttänyt rusketuspistoksia. Minusta on vaikeaa ymmärtää, että hän aidosti uskoo, että jos hän saa vauvan, vauva tulee olemaan musta. En selviä tästä tyhmyydestä, eräs twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Voi hyvä luoja, joku estäkää tätä naista puhumasta, kiitos. Halusin sohvani imaisevan minut mitä pidemälle hän yritti perustella pointtiaan, toinen kirjoittaa.

Martina Big on noussut otsikoihin maailmalla aiemmin myös hurjan rintojensuurennusleikkauksensa ansiosta. Leikkauksessa naiselle tehtiin 32S-koon rinnat, jotka painavat yhteensä 12 kiloa ja joiden uskotaan olevan suurimmat Euroopassa.

Martina on käynyt myös erilaisissa kasvoja muokkaavissa leikkauksissa. Hänen kerrotaan käyttäneen kehonsa muokkaamiseen jo lähes 60 000 euroa.

Näin Martina on viime vuosien aikana muuttunut:


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, The Sun, Twitter, Barcroft, Newshub

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja