Ammattiurheilija kertoi kolme karua treffisääntöään – somessa tyrmistyttiin: "Todellinen saalis"

Yhdysvaltalainen baseball-pelaaja Trevor Bauer, 28, listasi Sports Illustrated -lehdessä rehellisesti, millaisia ehtoja hän esittää treffikumppaneilleen jo ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Rehellisyys ja esiintyminen omana itsenään ovat hyviä vinkkejä ensitreffeille. Ammattiurheilija Trevor Bauerin jakamat ehdot ovat kuitenkin jo niin rehellisiä, ettei niiden ansioista välttämättä pääse toisille treffeille – toisin kuin tällä taktiikalla.

Sports Illustrated -lehdelle haastattelun antanut Bauer kertoo asettavansa seuralaiselleen varsin karut ehdot jo ensimmäisillä treffeillä.

Säännöt kuuluvat seuraavasti: ei tunteita mukaan, ei mainintaa yhdessäolosta sosiaalisessa mediassa, eikä pahastumista siitä, että mies aikoo maata myös muiden naisten kanssa.

– En ole kiinnostunut parisuhteesta, enkä ole emotionaalisesti saatavilla, Bauer sanoo.

Mies kertoo, ettei halua tulevaisuudessa perhettä, vaan panostaa uraansa.

Ehdot herättivät närää, mutta myös ymmärrystä

Twitterissä Bauerin rehellinen ulostulo on herättänyt voimakkaita tunteita.

”Trevor Bauer paljastaa treffisääntönsä SI:n artikkelissa. Minkälainen nainen ei haluaisi parisuhdetta tämän idiootin kanssa!” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Näiden ’deittailusääntöjen’ perusteella Trevor Bauer on todellinen saalis.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

 

”Hän on varmasti neitsyt.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Moni kuitenkin ilmaisi myös ymmärryksensä urheilijaa kohtaan.

”Jos loukkaannuit Trevor Bauerin treffisäännöistä, mieti uudelleen, mikä sinulle on tärkeää. Kukaan ei pakota sinua makaamaan hänen kanssaan, ja hän kertoo rehellisesti, mitä haluaa. Unohtakaa koko juttu.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Hyviä ehtoja mieheltä, joka on tuossa asemassa. Kokeilin tätä vaimoni kanssa, mutta hän vain nauroi ja toivotti onnea matkaan.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lähteet: Sports Illustrated, Twitter, Mirror UK

Lue myös:

    Uusimmat