Näyttelijäkaunotar sekoitettiin tennistähti Anna Kournikovaan – hulvaton reaktio sai somen hykertelemään

Kun Anna Kendrick sekoitettiin vahingossa Anna Kournikovaan, näyttelijällä oli vastaus valmiina Twitterissä. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä Anna Kendrick sekoitettiin hiljattain vahingossa venäläiseen tennistähti Anna Kournikovaan. Vahinko tapahtui, kun Kournikova ja hänen miehensä, espanjalainen laulaja Enrique Iglesias jakoivat ensimmäiset kuvat vastasyntyneistä kaksosistaan tiistaina 16. tammikuuta. Asiasta uutisoitiin laajalti ja Glamourin julkaisuun artikkelin kuvaksi päätyi Kournikovan sijasta Kendrick. 

Kendrick ei itse vaikuttanut olevansa kovinkaan pahoillaan asiasta. Hän kommentoi asiaa hauskalla tavalla esimerkiksi omalla Twitter-tilillään.

– Rakas Yahoo: kuinka pääsen käsiksi aikajanaan, jonka mukaan olen maannut Enrique Iglesiaksen kanssa, olkaa hyvä ja kiitos.

Näyttelijä vaikutti myös olevan melko ymmärtäväinen sekaannuksesta. Hän arveli hämmennyksen johtuneen samankaltaisista nimistä, mutta näki toisaalta myös yhden epäkohdan.

– Mutta hän on pitkä blondi urheilija ja minä – niin. Mutta luulevatko he, että olen se vauva?

Kendrickin seuraajat esittivät myös omia teorioitaan ja näkemyksiään aiheesta. Jotkut heistä näkivät, että Kendrickin ja Kournikovan välillä on syvempi yhteys. 

– Ehkä he hämmentyivät sillä he näkivät kuinka paljon vodkaa pystyt juomaan, ja olettivat sinun olevan venäläinen, eräs käyttäjä pohti. 

Eräs toinen kommentoija varoitteli Kendrickiä joutumasta tyystin toiseen rinnakkaistodellisuuteen, jossa hän huomaisikin olevansa fiktiivinen hahmo Anna Karenina.

Kaiken kaikkiaan, Kendrickin reaktio vahinkoon synnytti todellisen hulvattomuuden aallon internetissä. 

Glamourin mukaan artikkelin kuva on nyt korjattu, mutta ongelma saattaa ilmetä edelleen Yahoossa. Yhtiön mukaan väärän kuvan ilmestyminen oli teknisen vian syytä, eikä ihmisen tekemä virhe.

Lue myös:

    Uusimmat