"Afrikan Kim Kardashianilla" hurjan muodokas vartalo: Takapuoli 160 senttiä leveä – "saattaa järkyttää joitain ihmisiä"

5:17

Eudoxie Yaon todella kurvikas vartalo kerää katseita kaikkialla, minne hän meneekään. Nainen väittää, että kaikki on luonnollista eikä hän ole koskaan turvautunut kauneusleikkauksiin.

Norsunluurannikolla asuva Eudoxie Yao kääntää katseita kävellessään kotikaupungissaan Abidjanissa, Norsunluurannikolla. Katseet eivät kuitenkaan naista haittaa, sillä hän ei yritä peitellä 160 senttimetriä leveää takapuoltaan. Eudoxie kantaa pikemminkin hulppeita muotojaan ylpeydellä.

– Tykkään esitellä muotojani, ja se saattaa järkyttää joitain ihmisiä.

Eudoxiesta on tullut kuuluisa hänen kotimaassaan, ja ajoittain naista kutsutaan myös ”Afrikan Kim Kardashianiksi”. Nainen väittää kuitenkin kiven kovaan, että hänen muotonsa eivät ole syntyneet veisten alla, vaan koko kroppa on täysin luonnollinen.

– Olen aina ollut tällainen, hän sanoo.

Eudoxie ei dieeteistä piittaa, vaan kertoo syövänsä mitä haluaa. Hän pitää itseään ”ultraseksikkäänä” eikä halua muuttaa ulkonäköään.

Onko Eudoxie koskaan kokenut itseään rumaksi? Miten naisen vartaloa kommentoidaan? Miten ulkonäkö on vaikuttanut naisen deittailuelämään? Katso yllä oleva video!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.