"Afrikan Kim Kardashianilla" hurjan muodokas vartalo: Takapuoli 160 senttiä leveä – "saattaa järkyttää joitain ihmisiä"

Afrikan Kim Kardashian 5:17

Eudoxie Yaon todella kurvikas vartalo kerää katseita kaikkialla, minne hän meneekään. Nainen väittää, että kaikki on luonnollista eikä hän ole koskaan turvautunut kauneusleikkauksiin.

Norsunluurannikolla asuva Eudoxie Yao kääntää katseita kävellessään kotikaupungissaan Abidjanissa, Norsunluurannikolla. Katseet eivät kuitenkaan naista haittaa, sillä hän ei yritä peitellä 160 senttimetriä leveää takapuoltaan. Eudoxie kantaa pikemminkin hulppeita muotojaan ylpeydellä.

– Tykkään esitellä muotojani, ja se saattaa järkyttää joitain ihmisiä.

Eudoxiesta on tullut kuuluisa hänen kotimaassaan, ja ajoittain naista kutsutaan myös ”Afrikan Kim Kardashianiksi”. Nainen väittää kuitenkin kiven kovaan, että hänen muotonsa eivät ole syntyneet veisten alla, vaan koko kroppa on täysin luonnollinen.

– Olen aina ollut tällainen, hän sanoo.

Eudoxie ei dieeteistä piittaa, vaan kertoo syövänsä mitä haluaa. Hän pitää itseään ”ultraseksikkäänä” eikä halua muuttaa ulkonäköään.

Onko Eudoxie koskaan kokenut itseään rumaksi? Miten naisen vartaloa kommentoidaan? Miten ulkonäkö on vaikuttanut naisen deittailuelämään? Katso yllä oleva video!

Lue myös:

    Uusimmat