Etsitkö halpaa kesätekemistä ja hyviä löytöjä? Tässä kattava kirppislistaus

Löydä kirppislistasta oma kesätapahtumasi!

Pyysimme lukijoiltamme kesäisiä juttuvinkkejä. Kirppis-aiheisia toiveita tuli niin runsaasti, että päätimme toteuttaa toiveenne ja listata kotimaiset ulko-, sisä- ja nettikirpparit!

Löydä listasta oma kesätapahtumasi! Linkkiä seuraamalla pääset tapahtuman nettisivulle, jos sellainen on olemassa.

Aiotko ostaa? Muista ottaa mukaan käteistä ja pikkurahaa! Vai aiotko myyjäksi kesäkirpparille? Muista tarkistaa, maksaako myyntipaikka jotakin!

Kesän ulkokirpparit

Helsinki

Parkkikirppis sunnuntaisin maaliskuusta lokakuulle Itäkeskuksen Citymarketin parkkipaikalla. 

Jopa jonoja kerännyt Kattilahallin kirpputori järjestetään seuraavan kerran  5.7. 

Hakaniemen kirpputorin kirpputoripäivät ovat 14.6., 28.6., 12.7, 19.7, 26.7., 9.8. ja aina 27.9. asti. Hakaniemen kirpputorilla on myyntipaikkoja noin 200 myyjälle.

VR:n Pasilan konepaja tarjoaa joka viikonloppu perinteisen kirpputorin. Kirpputori on auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00–16.00. 

Suosittu Hietalahden kirpputori jatkuu Hietalahdessa syyskuun loppuun asti. Kirppistä mainostetaan kaupungin suurimpana ulkoilmakirppiksenä. 

Muut kaupungit

Porvoossa Tarmola-kirppis järjestää kesällä kirppis-tapahtumaa ulkosalla osoitteessa Veckjärventie 3. 

Toimituksen poiminnat Suomi-kirppareille!

Apen kirppis, Karhula: Hyvät hinnat ja aina tekee löytöjä!

Sunnuntaikirppis, Hämeenlinna: Hyvin sekalaista tavaraa Tiiriön Citymarketin parkkiksella. Todella hyviä kirjalöytöjä. Myös kaikenlaista antiikilta haiskahtavaa. Plussana auringonottomahdollisuus!

Kevätkirppis, Porvoo: Isot tilat ja väljät käytävät, joten mahtuu liikkumaan hyvin. Siisti kirppis, josta voi tehdä monenlaisia eri löytöjä. Kirpparin yhteydessä myös pieni kahvila.

Viirin kirppis, Klaukkala: Iso kirpputorihalli, josta olen tehnyt tähän mennessä parhaat löydöt Suomen kirppareista. Hinnat eivät ole niin korkeat kuin Helsingissä ja esim. huonekaluja voi saada todella sopuhintaan. Kirpputorin vieressä toimii myös huutokauppahalli, joten sielläkin kannattaa piipahtaa jos Klaukkalaan eksyy!

Löytöpiste, Porvoo: Suosittu ja hieman ahtaanoloinen paikka, mutta parhaimmillaan voi tehdä todella hyviä löytöjä erityisesti huonekalupuolella. Täältä olen ostanut myös suomalaista designia sopuhintaan.

Helsingin Kannelmäen salattu helmi, itsepalvelukirppis Aino! Siellä on mennyt yleensä hyvin vaatteita ja tavaroita. Sijainti ihan Kantsun juna-aseman laiturin vieressä!

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis järjestetään kesäsunnuntaisin 17.5. - 13.9.2015 Tiiriön Citymarketin parkkipaikalla. Myyntiaika on klo 10.00 - 15.00. 

Hämeenlinnassa Ahveniston moottoriradan perinteinen Rompetori ja kirpputori 26. heinäkuuta Ahveniston moottoriradalla.

Laitilassa Leinmäen kyläyhdistys ry järjestää joka perjantai 12.6.2015 - 7.8.2015 iltatori-tapahtuman. Juhannusviikolla torilla ollaan jo torstaina.

Haminan Tervasaaren Rompetori järjestetään 11.7.2015 klo 9-15. Paikalla on myös huutokauppa Tullimakasiinin edustalla klo 12. 

Viitasaarella pääsee penkomaan rompetorille 15.6.,  17.6. ja  18.6. klo 11-15. 

Kalajoen Rompetori järjestetään 27.–28.06.2015 Hiekkasärkkien matkailualueella, Särkkäinportin Hiihtokeskuksessa. 

Mäntässä pidetään kesäinen viikonloppu tarpeettoman ja tarpeellisen tavaran myynnille 13.-14. kesäkuuta. 

Tammelassa Letkun Rompetori, kirpputori ja kesätori. 15. elokuuta. 

Forssan Kerhäämöllä järjestetään "ehtootori" kesätorstaisin klo 17-20.

Siistit sisäkirppikset

Helsingin kirpputori Hietsumarket on itsepalvelukirppis. Sisäänkäynti tapahtuu Hietalahdessa laskeutumalla hämyistä ajoluiskaa maan alle!

Forssan Wanhan ajan lelumarkkinat järjestetään sunnuntaina 26. heinäkuuta työväentalolla. Kiinnostavatko vanhat peltilelut, nuket, nallet, nukkekodit ja -tarvikkeet? Tämä on sinun paikkasi. 

Lohjalla päristellään moottoripyörillä 18. heinäkuuta. Samaan aikaan jäähallissa on rompetori ja moottoripyöränäyttely

Porissa koko kesän kirppistelyä tarjoaa kirpputori Hyllymeri,  jossa on lähes 300 myyntipöytää.

Keravalla aikaisemmin toiminut itsepalvelukirppis Femmatori toimii nykyään Tuusulassa. Kirppiksessä on toimitilaa yli 1000 neliötä.

Imatralainen Meidän Vuoksi -kirpputori juhli avajaisiaan vasta 2.5.

Tampereen Kirpputori Silinteri on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Myyjälle kirppis on kätevä, sillä työntekijät ilmoittavat joka päivä tekstarilla päivän myynnin.

Turun Kirpputori Hassisen tiloissa toimii myös LP-levyjen kirppis.   

Turun Kirppis-Center Manhattan & Länsikeskus mainostaa, että asiakkaita käy vuosittain yli miljoona. Huh!

Ylistaron Kirpputori Parasta Ennen on moderni: se ilmoittelee tuotteistaan Facebookissa ja järjestää jopa some-kisoja.

Sosiaalisen median erikoisuuksia

Facebookista löytyy useita kirpputoreja, jotka mahdollistavat kauppojen tekemisen kotisohvalta. FB-kirppareilla ilmoittaminen on ilmaista, joten myös omasta roinasta pääsee nopeasti eroon.

Osta, myy vaihda!

Lähes jokaisella kaupungilla on oma osto- ja myyntipalsta Facebookissa. Listasimme muutaman! 

Löydä omasi Facebookin haku-toiminnolla; hae esimerkiksi sanoilla "osto ja myynti" tai "ostetaan, myydään" ja kotikaupunkisi nimi.

Erikoisia kirppispoimintoja somesta!

Miksi tyytyä tavanomaiseen, kun vähällä vaivalla voi tehdä todella outoja löytöjä? Listasimme FB-kirppisten oudot helmet!

Lue myös:

    Uusimmat