Mainos

Etsintäkuulutetut yrittivät paeta poliisia parvekkeelta toiselle – huonosti kävi

Etsintäkuulutettu mies kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti varhain aamulla Helsingin Töölössä, kun he putosivat viidennen kerroksen parvekkeelta kerrostalon sisäpihalle.

Tapaus sai alkunsa, kun poliisipartio sai ilmoituksen metelöinnistä Töölönkadulla sijaitsevassa kerrostaloasunnossa. Paikalle mennyt poliisipartio soitti asunnon ovikelloa, jolloin se poliisin mukaan avattiin turvaketjun varaan ja vedettiin takaisin kiinni.

Ovi aukesi lopulta, kun poliisit olivat koputelleet siihen. Asunnossa oli sillä hetkellä mies ja nainen.

Kun poliisit olivat asunnossa, tuli tieto, että sisäpihalle on pudonnut kaksi miestä. Miehet olivat poliisin mukaan olleet siinä asunnossa, johon poliisipartio oli metelöinnin vuoksi mennyt.

Poliisin tutkimuksissa selvisi, että molemmat miehet olivat etsintäkuulutettuja. Välttääkseen kiinnioton he olivat yrittäneet roikkumalla siirtyä toiselle parvekkeelle, mutta pudonneet sisäpihalle. Asunnossa ollut poliisipartio ei siinä vaiheessa tiennyt miehistä mitään.

Kuollut etsintäkuulutettu mies oli syntynyt vuonna 1986. Vakavasti loukkaantunut etsintäkuulutettu mies toimitettiin sairaalahoitoon. Hän on syntynyt vuonna 1982.

Poliisi ei epäile, että tapahtumaan liittyisi rikosta. Miehen kuolemaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.