Mainos

Etsintä Madeleine-epäillyn kotiin tulokseton

Portugalissa asuva brittimies on toistaiseksi ainoa nimetty epäilty 4-vuotiaan Madeleinen sieppausjutussa. Belgiassa poliisi jatkaa viimeviikkoisen silminnäkijähavainnon tutkimista.

Lauantaina alkanut kotietsintä Portugalissa asuvan brittimiehen kotiin on päättynyt ilman merkittäviä uusia löytöjä.

Kaikkiaan 12 poliisia tutki Robert Muratin kodin selvittääkseen, onko hänellä yhteyksiä kolme kuukautta sitten hotellihuoneestaan siepatun Madeleine McCannin katoamiseen.

Robert Muratin ystävät toivovat, että kotietsinnän tulos häivyttää epäilyt siitä, että hän olisi osallinen 4-vuotiaan Madeleinen sieppaukseen. 33-vuotias Murat on Britannian kansalainen, mutta asuu Portugalissa. Hän toimi tapauksen alkuvaiheissa McCannin pariskunnan apuna ennen kuin häneen alettiin kohdistaa epäilyksiä.

BBC:n mukaan portugalilaisista ja englantilaisista poliiseista koostunut etsintäryhmä veti vesiperän, vaikka se tutkikin tarkasti muun muassa Muratin puutarhan.

Murat, joka on toistaiseksi tapauksen ainoa nimetty epäilty, oli etsinnän aikana paikalla talossaan Portugalin Praia da Luzissa lakimiehensä kanssa.

Samanaikaisesti Belgian poliisi jatkaa viimeviikkoisen, luotettavan tuntuisen silminnäkijähavainnon tutkimuksia.

Madeleine McCann siepattiin hotellihuoneestaan kun hänen vanhempansa olivat vain muutaman kymmenen metrin päässä hotellin piha-alueella syömässä.

(MTV3 - Sky News - BBC)

Lue myös:

(3.8.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.