Espoossa mainostettiin keskiviikkona hyvin epäilyttävästi hinnoiteltua polttoainetta: "Onko tämä unta?"

Erikoisen näyn syyksi paljastui tekninen vika.

Ohikulkijan ottama kuva Espoon Lommilasta saa hieraisemaan silmiä kerran jos toisenkin.

Kuvassa näkyvän Neste Express -kylmäaseman hintapylonissa ilmoitetut polttoaineiden eurohinnat vaikuttavat olevan kuin toisesta todellisuudesta, sillä esimerkiksi ysivitosta saa hinnaston mukaan tankata aivan ilmaiseksi, ja dieselkin on bensiiniä kalliimpaa.

– Onko tämä unta, hämmästeli kuvan napannut Linda Kaasinen Facebookissa.

"Tekninen häiriö"

Nesteen Suomen asemaverkostosta vastaava johtaja Katri Taskinen kertoo MTV Uutisille, että Lommilan Express-aseman hintatoteemissa on ongelma, jonka syytä yhtiö parhaillaan selvittää.

Taskisella on kuitenkin huonoja uutisia heille, jotka ennättivät luulemaan polttoaineen hinnan määräytyvän toteemissa olevan lukeman mukaan.

– Autoilija näkee tankkausta aloittaessaan oikeat tuotekohtaiset hinnat mittarilla. Kyseessä on tekninen häiriö ainoastaan hintatoteemin näytössä, Taskinen huomauttaa.

Taskisen mukaan vastaavista havainnoista voi laittaa viestiä joko yhtiön asiakaspalveluun tai somekanavien kautta.

– Tässäkin tapauksessa saimme tiedon asiakkaalta ja kiitämme asian informoimisesta. Näin saamme tilanteet myös nopeammin korjattua, hän toteaa.

Mistä päivän halvimmat polttoaineet?

Polttoaine.netin mukaan keskiviikon halvinta bensiiniä on voinut tankata Riihimäellä Kumerankadun Teboililla, ja edukkainta dieseliä Helsingissä Pukinmäen Seolla.

Tuurin kyläkaupan Vesa Keskinen myy polttoainetta 0,52 euron litrahintaan:"Täällä on parin kilometrin jonot kumpaakin suuntaan" 3:30
Erikoisia polttoainetempauksia silloin tällöin järjestävä kyläkauppias Vesa Keskinen kertoi Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa syksyllä 2019, mistä oikein on kyse. Tuolloin hän oli juuri myynyt Tuurissa bensaa ja dieseliä 0,52 euron litrahinnalla.

Lue myös:

    Uusimmat