Espoon pommi-iskusta epäilty vangittiin

Yksi mies on vangittu epäiltynä Espoon Karakallion pommi-iskusta. Toinen pidätettynä ollut mies sen sijaan laskettiin vapaalle.

Räjähdyksessä loukkaantui yksi ihminen

Noin 30-40 -vuotias mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä ja törkeästä tuhotyöstä. Pommi-iskun poliisitutkinta jatkuu teknisellä ja taktisella puolella täydellä teholla ja tutkinnan alla on edelleen myös teon motiivi. -Asianomistajapuolihan on selkeästi tunnustautunut rikollisjärjestön johtajaksi. Ja kyllä rikollista menneisyyttä on tällä toisellakin osapuolella, kertaa rikoskomisario Ari Soronen keskusrikospoliisista.

Sorosen mukaan tapauksen yhteydessä on ennenaikaista puhua rikollisliigojen välisestä välienselvittelystä. -Mutta tällaistakin näkökohtaa selvitellään, hän lisää. -Tässähän tulee olemaan myös sellainen vaikeus, että tuskinpa nämä osapuolet tulevat motiivejaan kovin avoimesti kertomaan. Näin ollen motiivi aina jää jonkinasteiselle olettamuksen ja johtopäätösten vetämisen tasolle, Soronen huomauttaa.

Henkilöauto räjähti Espoon Karakalliossa varhain sunnuntaiaamuna 4. helmikuuta. Räjähdyksessä loukkaantui pahoin yksi mies, joka on edelleen tehohoidossa. Tämän vuoksi poliisi ei ole voinut vielä häntä kuulla.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat