Espanjan tuoreelta päävalmentajalta napakka vastaus median uteluihin – "Tottukaa siihen"

Espanja kukisti Iranin keskiviikkona 1-0 jalkapallon MM-kisojen lohkovaiheen toisessa ottelussa. Päävalmentaja Fernando Hierro joutui ottelun jälkeen median piinapenkkiin.

Hierro siirtyi Espanjan päävalmentajaksi aivan kisojen alla, kun Julen Lopetegui sai potkut solmittuaan sopimuksen Real Madridin kanssa. Hierro joutui Iran-ottelun jälkeen vastaamaan moneen peluutukseen liittyvään kysymykseen. Espanjalaisluotsi vastasi kysymyksiin napakasti.

– Minä olen Espanjan uusi valmentaja. Tottukaa siihen, Hierro vastaa Reutersin mukaan.

Espanjan sankariksi Iran-ottelussa nousi Diego Costajoka laukoi kisojen kolmannen maalinsa erittäin onnekkaasti. Päävalmentaja Hierro korostaa Costan työmoraalia.

– Diego on todella sitoutunut. Hän tehnyt kolme maalia kahteen otteluun, mutta hän pystyy parempaankin. Hän tekee paljon töitä ja taistelee kentän molemmissa päissä, Hierro kehuu tähtihyökkääjäänsä.

Iran taisteli eurooppalaisjätti Espanjaa vastaan erittäin urhoollisesti, mutta joutui lopulta taipumaan. Hierro kehuu Iranin päävalmentajaa Carlos Queirozia vuolaasti.

– Carlos on uskomaton valmentaja. On uskomatonta, mitä hän on saanut Iranin joukkueen kanssa aikaan. Tiedämme kaikki, että heitä vastaan on hankala pelata, Hierro sanoo.

Espanjan viimeinen ottelu alkulohkossa pelataan ensi maanantaina Marokkoa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat