Cristiano Ronaldosta esitettiin tyly väite – EM-luotsi tulistui

Portugalin päävalmentaja Roberto Martinez ei innostunut, kun hän kuuli kuohuttavan väitteen joukkueensa tähtihyökkääjästä Cristiano Ronaldosta.

Martinezille esitettiin tyly näkemys tämän päivän Portugalin ja Turkin ottelun alla. Martinezille vihjattiin, että 39-vuotias Ronaldo olisi liian vanha aloittamaan lyhyen ajan sisällä toistamiseen EM-kisatasolla.

Ronaldo pelasi täydet minuutit, kun Portugali kaatoi tiistain EM-avauksessaan Tshekin 2–1.

– Se, että kuinka paljon Cristiano pelasi viime kaudella, kertoo sinulle ihan kaiken, Portugalin päävalmentaja Roberto Martinez latasi Expressin mukaan, kun toimittaja jakoi hänelle kyseenalaistavan väitteen.

– On hyvä muistaa, että mitä kaikkea hän tuo joukkueeseen. Cristiano on kokenut kaveri, joka osaa hyödyntää saumansa. Jos katsoo viimeistä 12 kuukautta, niin hän on ihan ansaitusti tässä joukkueessa. Cristiano teki 51 maalia 50 otteluun. Kaikki fyysiset mittarit osoittavat sen, että hän pystyy pelaamaan joka neljäs päivä, Martinez jatkoi Ronaldon tulista puolustelua.

Martinez mainitsi myös sen, miten Ronaldo on pelannut jo kuusissa EM-kisoissa. Hän on sen suhteen ainutlaatuisessa asemassa tämän kesän turnauksessa.

Ronaldo ei onnistunut maalinteossa Portugalin EM-avauksessa Tshekkiä vastaan. Portugali nousi ottelussa tappioasemasta voittoon, kun Francisco Conceicao pamautti lisäajalla 2–1-maalin.

Portugalin ja Turkin ottelu alkaa tänään kello 19.

Lue myös:

    Uusimmat