Diego Costa ratkaisi Espanjalle villillä onnenkantamoisella – Iranilta hylättiin maali

Diego Costa ampui flipperipallolla Espanjalle 1–0-voiton jalkapallon MM-kisojen alkulohko-ottelussa Irania vastaan.

Pääkuvan videolla Tulosruudun raportti keskiviikon MM-tapahtumista.

Costa pyssytti 54. minuutilla pallon kohti Iranin maalia, mutta peliväline kimmahti Iranin puolustajasta Ramin Rezaeianista takaisin päin. Pallo pomppasi kuitenkin onnekkaasti Costan jalkaan ja kimposi siitä suoraan häkkiin ohi hölmistyneen Iran-maalivahti Alireza Beiranvandin.

Costan maalia edeltäneellä minuutilla Iran oli lähellä mennä jopa johtoon, mutta Karim Ansarifardin laukaus pöllytti sivuverkkoa. 

Kahdeksan minuuttia Costan maalin jälkeen Iran joutui pettymään karustiSaeid Ezatolahi ampui pallon Espanjan maaliin, ja Iranin pelaajisto juhli osumaa sivurajan tuntumassa riehakkaasti.

Suurin osa Iranin pelaajista ei näyttänyt huomaavan, että osuma oli hylätty paitsiona. Paitsiotuomio pysyi videotarkistuksen jälkeen voimassa ja lukemat Espanjalle 1–0:ssa. Ottelun päätyttyä Iranin pelaajia makasi maassa kasvojaan pettymyksestä pidellen.

Espanja nousi 1–0-voitolla neljään pisteeseen ja tasoihin B-lohkon kärkeen Portugalin kanssa. Portugali kukisti aiemmin keskiviikkona Marokon samoin 1–0-lukemin. Iranilla on ennen lohkon päätöskierrosta kolme pistettä, ja Marokko on ulkona jatkopaikkataistelussa nollassa pisteessä.

Lue myös:

    Uusimmat