Esko Eerikäisen radiotyöt loppuivat yllättäen

Esko Eerikäisen pesti Radio SuomiPopin aamuissa kesti yhdeksän kuukautta. Jo aiemmin Janne Kataja jätti aamushow'n henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Kuluneen vuoden ajan aamushow'ta juontanut Esko Eerikäinen lopettaa radiotyöt SuomiPopilla perjantain jälkeen. Eerikäinen on juontanut syyskuun ajan aamulähetyksiä yhdessä Maria Kekkosen kanssa sen jälkeen, kun Kataja lopetti työt kanavalla yllättäen syyskuun alussa.

– Esko tekee tämän viikon aamulähetyksiä. Hän ei kuitenkaan jatka tässä vaiheessa kanavan palveluksessa tämän viikon jälkeen, ohjelmajohtaja Sami Tenkanen kertoo.

Radio SuomiPopin aamuissa aloittaa 1. lokakuuta lähtien kaksikko Sami Kuronen ja Susanna Laine. Maanantaina starttaava show kulkee nimellä Sami Kuronen ja Susanna Laine – 59 aamua kimpassa.

Ohjelmajohtajan mukaan Kurosen ja Laineen yhteistyö kestää vuoden loppuun.

–Tilanne voi muuttua vuoden vaihteessa, nyt menemme näin. Käynnissä on nyt koko kanavan kehitystalkoot, joihin otamme kuuntelijat mukaan. Kuuntelijoita tässä kuunnellaan, ja heille tätä radiota tehdään. Jos ei ole kuuntelijoita, ei ole myöskään radiota, Tenkanen muistuttaa.

Radio SuomiPopin aamuja viime vuoden loppuun asti vetänyt Jaajo Linnonmaa on viettänyt hiljaiseloa kuluneen vuoden. Moni radiokuuntelija on kuitenkin kaivannut miestä takaisin radioaalloille, ja onpahan miehen paluun puolesta tehty jopa julkisia addresseja. Ohjelmajohtaja ei suostu kuitenkaan paljastamaan, onko kanavalla suunnitelmissa kosiskella suosittua radioääntä takaisin radioaalloille.

– Jos kanavalla on ollut parhaimmillaan yli miljoona kuuntelijaa, niin pitäähän sitä kunnioittaa. Haluamme kysyä kuuntelijoilta, mitä he haluavat kanavalta. Jaajon tilanteesta en pysty sanomaan mitään. Se ei ole kuitenkaan poissuljettu vaihtoehto, ohjelmajohtaja pyörittelee.

MTV3.fi ei tavoittanut Esko Eerikäistä kommentoimaan radiopestin loppumista.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat