Vauvaa odottava näyttelijä Inna Tähkänen ei nuorena edes halunnut lapsia – yksi ihminen sai hänen mielensä muuttumaan

6:44
Inna Tähkänen ja Julius Martikainen menivät naimisiin syyskuussa 2022. Näin näyttelijä muisteli ikimuistoisia häitään!

Näyttelijä Inna Tähkäsen vauvan odotetaan syntyvän kesäkuussa 2023.

Näyttelijä Inna Tähkäsellä, 31, on raskaudestaan varsin rauhallinen ja onnellinen olo. Uuden tulokkaan on määrä syntyä kesäkuussa 2023.

– Aivoni ovat aika nopeatempoiset ja poukkoilevat, mutta tämän myötä oma mieli on oudolla tavalla rauhoittunut. Sellaista on tosin ollut, mitä varmasti monella, että saattaa kävellä huoneeseen ja unohtaa, mitä oli hakemassa tai kesken lauseen ei ole enää ihan varma, mitä oli sanomassa. Raskaus on tuonut mielenrauhaa, ettei jaksa tarttua enää pieniin epäkohtiin, Tähkänen kertoi MTV Uutisille 4. tammikuuta.

Tähkänen tunnetaan muun muassa  Elina Taalasmaan roolistaan Salatut elämät -sarjassa. Näyttelijä on voinut raskauden ajan oikein hyvin, vaikka alussa väsymys oli vahvasti läsnä.

– Kun ei tarvinnut tehdä mitään, niin oikeastaan nukahdin. Välillä vähän alavatsakipuja, muttei mitään kummallista.

Uudelle tulokkaalle ei ole vielä tehty hankintoja, koska asian sulatteluun meni aluksi aikaa. Tähkänen on naimisissa näyttelijä-laulaja Julius Martikaisen kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olemme ottaneet vain vastaan ne kaikki tunteet, mitä tähän on liittynyt. Joululahjaksi vauva sai jo perheeltä vaatteita ja leluja. Laitoin ne laatikkoon, ja siellä ne odottavat. Tutuilta, joilla on lapsia, olen saanut hyviä vinkkejä, mitä kannattaa olla. Tässä kevään mittaan ja viimeistään sitten toukokuussa, kun jään äitiysvapaalle, otan sellaisen loppukirin hankintoihin, Tähkänen kertoi.

Tähkänen on tuntenut kehonsa valmistautuvan elämänmuutokseen jo parin vuoden ajan

Odotusajassa Tähkäsen on yllättänyt se, miten hyvä olo hänellä on ollut.

– Ei ole ollut mitään pahoinvointia. Totta kai huimaa ja muuta, mutta en voi kyllä sanoa, että olisi ollut pahoinvointia. Olen myös yllättynyt, miten hyvä olo minulla on ollut omasta kehostani, ja miten lempeäksi olen tullut itselleni. Oikein odotan, että tulee iso maha ja saan olla isossa aurinkohatussa ja pikkubikineissä rannalla. Nuorempana olen joutunut tekemään paljon töitä oman kehonkuvani kanssa.

Hän on hyvin kehotietoinen ja onkin huomannut kehonsa valmistautuneen tällaiseen elämänmuutokseen jo parin vuoden ajan.

– Huomasin, että sille olisi sijaa omassa kehossa ja mielessä. Aviomieheni on halunnut todella paljon lapsia. Nuorempana minulla oli hyvin vahvasti sellainen olo, etten halua lapsia. Halusin vain matkustaa ja tehdä töitä. En halunnut asettua aloilleni. Kun opiskeluaikana aloimme seurustella, ajattelin, että tämä kariutuu parin vuoden sisällä siihen. Mutta sitten olemme vain olleet yhdessä, nauttineet toistemme seurasta ja miettineet iänkin myötä, että ehkä meidän pitäisi puhua lastensaamisesta. Sitä kautta hänen innostuksensa ja onnensa sai minut miettimään, mitä oikeasti haluan.

Perhe on ollut Tähkäselle kuitenkin aina kaikista tärkein ja hän rakastaa olla osa sitä. Hänen sisaruksensa ja vanhempansa ovat yhdessä hyvin tiivis yhteisö.

– Ajattelin sen sitä kautta, että perhe on parasta, mitä tiedän, ja tämä on sama asia. Olen vain eri roolissa. Sen jälkeen tuli sellainen olo, että tämä voi olla parasta ikinä.

Tähkänen lähettää terveisiä kaikille raskaana oleville ja sitä toivoville.

– Rauhaa ja lempeyttä itseä kohtaan. Asiat varmasti tapahtuvat niin kuin kuuluu. Ei eletä liikaa pelossa ja kauhutarinoissa. Vaikka toki arvostan ja kunnioitan jokaista tarinaa, joka ei ole niin onnellinen. Olen itse kuullut niin paljon vaikeita tarinoita, että haluan puhua myös sen puolesta, että tämä voi olla hyvin lempeä kokemus. Ainakin tähän asti – kuka tietää, mikä mielipiteeni on kesällä, Tähkänen naurahti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja