Esikoislevynsä julkaisseelle Almalle raha tarkoittaa vapautta ja paineita – auttaa myös rahallisesti perhettään: "Koen, että se on jokseenkin velvollisuus"

5:29
Alma julkaisi odotetun debyyttialbuminsa – hän puhui suhteestaan rahaan MTV Uutisille

Alma kertoi MTV Uutisille levyn julkaisun yhteydessä, ettei hänestä koskaan tule Cheekkiä, joka tekee fiksuja sijoituspäätöksiä. 

Suomen yksi puhutuin artisti Alma julkaisee tänään perjantaina (15.5.) kauan odotetun albuminsa, joka kantaa nimeä Have You Seen Her. Sen tekeminen on ollut laulajalle pitkä ja todella henkilökohtainen projekti. 

– Se on ollut sellainen projekti, että on pitänyt vähän löytää itseään ja kasvaa. Olen todella ylpeä, että sain sen valmiiksi. 

Alman levyn oli tarkoitus ilmestyä alunperin vuonna 2017. Kun levyä ei alkanut ilmestyä, alkoi niin sosiaalisessa mediassa kuin mediassa keskustelu asiasta. Artisti ei kuluttanut kuitenkaan energiaansa siihen, vaan keskittyi musiikin tekemiseen maailmalla. 

– Olen pyrkinyt jättämään Suomen huuteluita taakseni ja keskittyä siihen positiiviseen energiaan.

Vuoroin ja toisin

Menestyksen myötä Alman elämään on tullut myös enemmän rahaa, joka on tuonut vapauden tehdä asioita elämässä. Artisti kertoo, että suhtautuminen siihen on kuitenkin kaksipiippuinen asia. 

– Se on tuonut myös paljon paineita. Olen elänyt koko elämäni niin, että minulla on visakortti ja sinne tulee silloin tällöin vähän jopa rahaa. Onhan se myös aika helpottavaa, että sitä on ja joutuu jopa miettimään, että mihin sen sijoittaa.

– Olen aika huono tollasissa hommissa. Minusta ei varmaan ikinä tule mitään Cheekkiä, joka tekee fiksuja sijoituspäätöksiä. Yritän rahan suhteen olla siltikin aikuinen, hän jatkaa. 

Almalla menee rahaa paljon matkusteluun. Rahaa kuluu peruselämän lisäksi myös vaatteisiin ja ulkona syömiseen. 

– Ostan vaatteita myös kirpputoreilta, saatan tosin ostaa sellaista tosi kallista vintagea. Silloin joskus itsekin miettii, että miksi noin tuli tehtyä. 

Alma kertoo olevansa avokätinen perhettään kohtaan. 

– On tullut mutsin laskuja makseltua. Totta kai haluan auttaa perhettäni, jos minulla on siihen mahdollisuus. Jollain tavalla koen, että se on jossain määrin velvollisuutenikin. He ovat kuitenkin kasvattaneet minut, Alma toteaa MTV Uutisille. 

Onko Alman elämään tullut menestyksen ja varallisuuden myötä pyrkyreitä? Entä miten hän tunnistaa tosiystävyyden? Katso koko haastattelu videolta!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja