Mainos

”Kunnioittakaa vaimojanne äiteinä” – isä puolustaa kirjoituksellaan lastensa nukkumista perhepedissä

Kahden lapsen isä muistuttaa, että lapset ovat pieniä vain hetken. Tästä ajasta kannattaa nauttia täysin rinnoin. 

Vanhemmaksi tuleminen muuttaa väistämättä elämän prioriteetteja. Kun lapsi menee aina etusijalle, se saattaa aiheuttaa stressiä ja riitoja parisuhteeseen.

Tukeakseen vaimoaan eräs mies julkaisi Facebookissa tekstin, jonka hän haluaa osoittaa kaikille maailman miehille. Isän ja aviomiehen David Brinkleyn mukaan on täysin hyväksyttävää, että naiset pistävät äitiyden etusijalle.

"Mitä vuosi merkitsee vuosikymmenessä?"

Brinkley kertoo vaimonsa, Aloran, olevan nainen, joka käy tuntien keskusteluja ystäviensä kanssa. Kerran mies kuuli keskustelun, jossa ystävykset puhuivat perhepedissä nukkumisesta. Vaimon ystävä ihmetteli, kuinka ihmeessä heidän perheessään se onnistuu. Hänen miehensä ei kuuleman mukaan koskaan suostuisi siihen.

Keskustelu jäi vaivaamaan miehen mieltä päiviksi. Tämän seurauksena hän päätti kertoa asiasta oman mielipiteensä ja tuoda sen mahdollisimman monen ihmisen tietoisuuteen. Miehen kirjoituksella on tärkeä sanoma. 

– En vihaa mitään, mikä tekee vaimostani äidin, joka hän on. En koskaan halveksisi tai vähättelisi mitään, mitä hän tekee lastemme vuoksi, Brinkley kertoo Facebookin Love What Matters -sivustolla.

– Pitääkö minun joskus ahtautua sängyn nurkkaan? Kyllä. Mutta kuinka kauniilta hän näyttääkään pidellessään lapsiamme? Luoden heille turvaa ja rakkautta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isä muistuttaa, että lapset ovat pieniä vain pienen hetken, samoin kuin perhepedissä vietetty aika jää loppupeleissä melko lyhyeksi. Aika on liian lyhyt tuhlattavaksi.

– Äitinä oleminen on osa heidän identiteettiään, ja mitä merkitsee vuosi tai kolme vuosikymmenistä, joita vietämme yhdessä?

Isä haluaa kaikkien tietävän, että hän on erittäin ylpeä kaikista niistä päätöksistä, joita hänen vaimonsa tekee heidän lastensa eteen. Olipa päätös mikä hyvänsä, hän tulee tukemaan vaimoaan aina.

– Olkaa hyvä ja kunnioittakaa vaimojanne äiteinä, Brinkley kehottaa.

Lapsetkin tietävät, että äiti on tärkeä. Videolla lapset paljastavat, mihin asioihin äitiä erityisesti tarvitaan. 


Lähde: Facebook, Fox32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.