Ernest Lawson liikuttui 10-vuotiaana syöpään kuolleen Sylvin tarinasta: "Kenenkään vanhemman ei pitäisi joutua hautamaan lastaan"

Ernest Lawson muistaa, kuinka Aira Samulin kannusti häntä TTK-kilpailussa: "Kun tuomarit antoivat huonot pisteet, hän buuasi" 3:34
Videolla Ernest Lawson muistelee myös edesmennyttä Aira Samulinia.

TTK-juontaja Ernest Lawson kertoi, että pienten lasten isänä Roosa nauha -illan teema kosketti häntä erityisesti. 

Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä vietettiin sunnuntaina 29.10. Roosa nauha -iltaa. Tunteikkaan illan aikana kerättiin varoja syöpätutkimukselle. 

Nämä Roosa nauha -illat ovat aina erityislaatuisia tekijöille ja katsojille. Aiheet ovat todella tärkeitä, mutta myös rankkoja. Suru on ihan eri tavalla läsnä kuin normaalissa TTK-lähetyksissä. Olen erittäin onnellinen, että saimme suomalaiset television ääreen ja ennen kaikkea lahjoittamaan. Puolitoista miljoonaa on aikamoinen summa, Ernest Lawson  sanoi MTV Uutisten haastattelussa lähetyksen jälkeen. 

Illan teemana oli lasten syövät. Ernest Lawson kertoi, että hän osasi valmistautua siihen, että illasta tulee todella vaikea. Kahden pienen lapsen isänä hän katsoi tunteikkaita inserttejä vanhemman näkökulmasta. 

– Kyllä varmasti kaikki, joilla on lapsia, kuuntelee näitä tarinoita ihan eri tavalla. Mutta varmasti tämä oli tosi rankka aihe ihan kaikille, Lawson sanoi.

Häntä kosketti erityisesti Sylvin tarina. Sylvi menehtyi 10-vuotiaana neuroblastoomaan. 

– Niin kuin Sylvin vanhemmat sanoivat, kenenkään vanhemman ei pitäisi joutua hautamaan lastaan, Lawson sanoi. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa  sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat