Ernest Lawson muistaa, kuinka Aira Samulin kannusti häntä TTK-kilpailussa: "Kun tuomarit antoivat huonot pisteet, hän buuasi"

Ernest Lawson muistaa, kuinka Aira Samulin kannusti häntä TTK-kilpailussa: "Kun tuomarit antoivat huonot pisteet, hän buuasi" 3:34
Videolla Ernest Lawson muistelee Aira Samulinia.

Ernest Lawson muistelee lämmöllä Aira Samulinia. 

Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä vietettiin sunnuntaina 29.10. Roosa nauha -iltaa. Illan aikana kerättiin varoja syöpätutkimukselle. 

Tunteikkaana iltana muistettiin myös viime viikolla edesmennyttä Aira Samulinia. Juontaja Ernest Lawson kertoo, että jo pelkästään Airan ajatteleminen tuo hymyn hänen kasvoilleen. 

– Aira oli minulle henkilökohtaisesti sellainen cheerleader. Silloin, kun osallistuin tähän TTK-kilpailuun oppilaana, hän eläytyi mukana. Kun sain hyvät pisteet, hän riemuitsi mukana ja kun tuomarit antoivat huonot pisteet, hän buuasi, että ette tiedä mitään. 

– Sellainen hän oli ihan loppuun asti. Hän eli täyttä elämää ja oli aina kaikkien puolella. Hän oli iso idoli myös minulle, Lawson sanoi. 

Videolla Ernest Lawson kertoo, mistä syystä ei osaa vieläkään veikata, kuka vie TTK-kisan voiton. 

Aira Samulin: In Memoriam 0:37
Näin Aira Samulinia muistettiin TTK-lähetyksessä. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa  sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat