Jukka Haapalainen herkistyi kyyneliin Aira Samulinin tyhjän tuolin edustalla: "Meillä on todella kova ikävä"

Jukka Haapalainen herkistyi kyyneliin Aira Samulinin tyhjän tuolin edustalla: "Meillä on todella kova ikävä" 4:30
Katso Jukka Haapalaisen haastattelu tunteikkaan TTK-lähetyksen jälkeen.

TTK-tuomari Jukka Haapalainen muisteli Aira Samulinia tunteikkaan suoran lähetyksen jälkeen. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Jukka Haapalainen kertoi tunteikkaan Roosa nauha -illan päätteeksi, että oli erityisen liikuttunut neljävuotiaan Vilin selviytymistarinasta.

– Oli ihana nähdä tällainen selviytymistarina. Ihana, hymyilevä ja nauravainen nuori mies. Tunnen todella isoa kiitollisuutta, että olemme voineet tehdä jo 16 vuotta yhteistyötä Syöpäsäätiön kanssa, Haapalainen sanoi.

Ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä sunnuntaina 29. lokakuuta muistettiin myös edesmennyttä tanssilegenda Aira Samulinia. Samulinin tuttu paikka studioyleisössä pidetään tästedes tyhjänä. 

Jukka Haapalainen herkistyi Samulinin tyhjän tuolin edustalla. 

– Kaipuu on todella kova. Meillä on todella kova ikävä Airaa. Meistä tuli erittäin hyvät ja läheiset ystävät vuosien varrella. 


 Haapalainen kertoi, että on surusta huolimatta pystynyt tämän viikon aikana muistelemaan Airaa myös iloisin ja kiitollisin mielin. 

– Meillä oli tällainen oma supper club, jossa me aina tapasimme ja nautimme hyvää ruokaa. Nautimme myös upeista keskusteluista, välillä Aira kertoi vaikeistakin asioista. Hän kertoi avoimesti sota-ajoista ja tyttärestään. Hän oli myös aivan äärimmäisen hauska seuraihminen. Hän kertoi aina illan parhaat vitsit, Haapalainen muisteli. 

Aira Samulin: In Memoriam 0:37
Näin Aira Samulinia muistettiin TTK-lähetyksessä. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa  sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa  maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat