Yeboyah ja Valtteri Palin tanssivat räppärin äidin muistolle – liikuttava tunnelma vaikutti tanssiopettajaankin: "Meikäläinen teki pari mokaa"

Yeboyah ja Valtteri Palin tanssivat räppärin äidin muistolle – näin he purkivat tuntonsa lähetyksen jälkeen 4:16
Videolla Yeboyah ja Valtteri Palin kertovat kuinka kokivat Roosa nauha -lähetyksen ja kertovat viimeisiksi jääneet muistonsa Aira Samulinista

Yeboyah ja Valtteri Palin tanssivat Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa hyvin henkilökohtaisen tarinan siivittäminä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 29. lokakuuta Roosa nauha  -teemainen lähetys, jossa suuret tunteet olivat läsnä jakson alusta loppuun. Suoran lähetyksen viimeisenä parina tanssivat Yeboyah  ja Valtteri Palin, jotka omistivat koskettavan rumbansa Yeboyahin vuonna 2022 syöpään menehtyneelle äidille.

– Kyllä täytyy myöntää, että on tunteet pinnassa. Tämä on ollut niin tunteellinen jakso kaikin puolin, Yeboyah kuvaili MTV Uutisille lähetyksen jälkeen.

– Jotenkin päästiin niin syvälle siihen tunteeseen, että meikäläinen teki pari mokaa siellä. Mutta Yebo tanssi tosi hyvin, Palin puolestaan tunnusti. 

Yeboyah on puhunut äitinsä menettämisestä avoimesti julkisuudessa. Hän kertoi voivansa tällä hetkellä hyvin ja tuntevansa saaneensa äidiltään paljon hyviä eväitä elämään, jotka myös kannattelevat häntä. 

– Minun on ollut hyvä jatkaa elämää, vaikka äiti ei enää täällä maan päällä olekaan. Tottakai tällaiset hetket myös saavat tunteet nousemaan pintaan. Ehkä tärkeintä minulle on ollut se, että se syy, miksi kerron tästä ääneen tästä on se, että toivon ihmisten voivan löytää sellaista samaistumispintaa ja vertaistukea tarinastani. 

Palin puolestaan kiitteli sitä, että on itse pystynyt olemaan parinsa tukena asiassa tanssiopettajan roolissa. 

– Me ollaan tehty tämä yhdessä ja se on ollut tosi kiva. Just tuossa tanssilattialla me koettiin se kaikki yhdessä. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa  sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa  maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat