Erityinen morsiuspuku syntyy vintagesta ja yllättävyydestä

Hötöisen kermakakkupuvun päivät ovat ohi. Nyt valloittaa selkeäpiirteinen, muinaisen kuningattaren tyyli kapeine linjoineen. Voit myös yllättää vieraat: kokeile vintagepukua tai vaikkapa miehistä hääasua!

Miten tämän kesän morsian voisi erottaa itsensä muista rakkautensa päivää juhlivista neidoista? Metro-lehti listasi häämuodin uutuuksia.

Pantaa ja vintagea

Käytä pantaa! Yllätä vieraat äläkä pukeudu perinteiseen huntuun. Ota käyttöön kaapissa lojuvat, ihanat hiusklipsit, jotka ovat liian juhlavia arkikäyttöön. Kokeile myös hattua särmikkään lookin aikaansaamiseksi

Vintage on in! Keräiletkö 1970-luvun vaatteita? Varsinkin retrohameesta saa yllättävän hääpuvun ranta- tai puutarhahäihin.

Jos haluat valkean prinsessaunelman, hakeudu äitisi vaatekaapille: mikäpä olisikaan suurempi kunnianosoitus kuin astella avioon hänen tai muun naispuolisen sukulaisen omassa hääpuvussa? Voit myös kokeilla vintagevaatteisiin erikoistunutta vaateliikettä.

Löydä maskuliinisuutesi! Häämekko on ihana, muttei suinkaan pakollinen osa morsiamen hääpäivää. Kokeile pukeutua miesten pukuun. Liituraitaa vai vintage-samettipuku? Sinä päätät!

MTV3/Helmi
Osittainen lähde: Metro-lehti
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat