Erikoiset palautteet VR:lle – Junan myöhästyminen johti rakastumiseen

VR:n asiakaspalvelukeskuksen kehittämispäällikkö Rainer Lehtinen kertoo kahdesta yhtiölle tulleesta palautteesta, jotka ovat jääneet erityisen hyvin mieleen.

Muutama kuukausi sitten VR:n palautelootaan tuli kirje koskien yli 50 vuoden takaista junamatkaa.

– Sen kirjoittaja oli hypännyt Nokialle mennessään vahingossa pikajunaan, jonka ei kuulunut pysähtyä kyseisellä paikkakunnalla ollenkaan. Konduktööri oli käynyt selostamassa tilanteen kuljettajalle ja kysynyt, voisiko tämä hiljentää Nokian kohdalla. Niin matkustaja sai hypättyä oikealla kohdalla pois, Rainer Lehtinen kertoo.

– Palautteen antaja harmitteli, kun ei ollut hoksannut lähettää kiitoskirjettä aikanaan. Mutta eihän se myöhäistä ollut vieläkään.

Samasta vaunusta saman katon alle

Toinen jonkin aikaa sitten tullut palaute koski kahta rakastavaista.

– Rantarataa pitkin säännöllisesti matkustava nuori nainen kirjoitti, että hän oli ollut eräänä keväänä matkalla Helsinkiin päin, kun juna pysähtyi teknisen vian takia. Samassa vaunussa istui hänen ikäisensä poika. Pienen hiljaisuuden jälkeen he alkoivat jutella ja huomasivat, että juttua ja yhteisiä tuttuja riitti.

Viivästys kesti niin kauan, että miehen jatkoyhteys Helsingistä eteenpäin myöhästyi. Kaksikko päätti mennä yhdessä pääkaupungin yöelämään.

– He viihtyivät siellä niin hyvin, että olivat kirjeen kirjoittamisen aikaan asuneet jo muutaman kuukauden saman katon alla. Nainen sanoi kirjeessään: "kiitos VR, minua ei harmita ollenkaan, että juna myöhästyi", Lehtinen kertoo.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja