Epäkorrekti seksiopus ruotii miehiä kansalaisuuden mukaan

Kirjailija J.C. Daviesin seksikirja aiheutti kohun. Onko eri maista kotoisin olevien miesten sänkytaitojen vertaileminen enää ajankohtaista?

Latinot ovat tulisia, aasialaiset taas eivät – jokainen on kuullut seksimyyttejä eri kansalaisuuksiin liittyen. Entinen Wall Streetin analyytikko J.C. Davies kirjoitti aiheesta kohua herättäneen teoksen teoksen I Got The Fever: Love, What's Race Gotta Do With It?.

Davies perustaa poliittisesti epäkorrektit väittämänsä teoksessaan sadoille haastatteluille ja omille deittailukokemuksilleen, kertoo Daily Mail. Kirjassa tutkitaan muun muassa myyttejä siitä, että aasialaiset rakastajat haluavat alistuvan naisen, intialaiset rakastavat Kama Sutraa ja juutalaiset ovat pihejä. Jopa kirjan kappaleetkin on nimetty eri kansalaisuuksien mukaan.

Lievää liioittelua

42-vuotiaan Daviesin omien sanojen mukaan latinomiehet ovat machoja, jotka haluavat omia naisensa, eivätkä aasialaiset ole kummoisia rakastajia.

– Kenelläkään ei ole pokkaa kirjoittaa seksistä ja kulttuurista oikealla tavalla. Kaiken täytyy olla poliittisesti korrektia, ja kirjailijan täytyy olla professori, jolla on tilastoja ja taulukoita, Davies tykitti New York Postille.

– Kaikki odottavat, että tummaihoinen mies on upea sänkykumppani, jolla on valtava varustus. Eivätkö ihmiset halua tietää, miten asia on? Onko varustus superiso, mennään kysymään joltakin, nainen jatkaa.

Davies alkoi kirjoittaa teostaan menetettyään työnsä Goldman Sachs -pankissa. Julkisuuden maksimoimiseksi Davies esiintyy teoksen kansikuvassa puolialastomien miesmallien kanssa.

Kriitikot ovat kutsuneet Daviesin teosta rasistiseksi, ja nainen myöntää itsekin liioitelleensa hieman joidenkin ihmistyyppien kuvauksissa. Davies ei kuitenkaan parjaa pelkästään muita: nainen on omien sanojensa mukaan itse "valkoista roskaväkeä".

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja