Mainos

Epäilty ehdolla kunnallisvaaleissa - vaalimottona oikeudenmukaisuus

Miljonäärin tyttären sieppauksesta epäillyllä ei ole rikostaustaa, kertoo rikoskomisario Kari Tolvanen MTV:n uutisille.

Aamulehden tietojen mukaan perheellinen epäilty tunnetaan menestyvänä ja arvostettuna kansalaisena, jonka nauttima kansalaisluottamus nosti hänet myös kunnallispolitiikkaan. 44-vuotias Juha Turunen oli viime vuoden kunnallisvaaleissa SDP:n ehdokkaana. Hänen vaalilauseensa oli tuolloin: "Oikeudenmukaisuus ja teot; niistä syntyy Reilu Turku".

Turusen vaalivideossa mies mainostaa itseään: "Turunen Turusta tässä terve. Numeroni on 482. Olen paljasjalkainen turkulainen ja matkan varrella ehtinyt tekemään jo kaikenlaista elämäni aikana, ennen kuin minusta tuli minä."

Turunen on oikeustieteen lisensiaatti ja viimeksi työskennellyt suunnittelijana Turun yliopiston rehtoriviraston tila- ja teknisten palveluiden yksikössä. Aamulehden mukaan hän on ollut kesätöissä myös vanginvartijana ja järjestysmiehenä sekä pyörittänyt asekauppaa Suomessa ja Virossa.

Mies harrastaa kamppailulajeja, elektroniikkaa, kirjallisuutta ja ammuntaa. Epäillyllä oli internetissä myös omat nettisivut, jotka kuitenkin suljettiin tämän iltapäivän aikana.

Turusen epäillään toimineen sieppauksessa yksin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.