Entiseltä joukkuetoverilta karua puhetta supertähdestä: "Olin valmis tappamaan hänet"

Jalkapallon Englannin Valioliigan Liverpool-kapteeni Jordan Henderson kertoi "The Greatest Game" -podcastissa, kuinka hän ärsyyntyi jo seurasta pois siirtyneen Luis Suarezin käytöksestä.

Entinen Liverpool-kapteeni Jamie Carragher ja Henderson muistelivat kautta 2012-2013, joka jäi myös ikonisen Carragherin viimeiseksi. Henderson oli vuotta aiemmin siirtynyt seuraan suurella siirtokorvauksella Sunderlandista. Tuolloin reilu parikymppinen Henderson yritti löytää omaa paikkaansa seurassa. Henderson kertoi harjoituksissa sattuneesta tilanteesta, joka on piirtynyt hänen verkkokalvoihinsa.

– Muistan sen hyvin. Yritin parhaani ja olin nuori pelaaja. Luis teki harjoituksissa muutamia asioita, joista en pitänyt. Se sai minut tuntemaan, että en olisi riittävän hyvä. Jos tein virheen, hän levitteli käsiään ja elehti minulle. Se olisi kuin minun ei olisi pitänyt olla siellä, Henderson kertoo.

– Se teki kipeää ja olin turhautunut. Kun se tapahtui uudelleen, räjähdin ja olin valmis tappamaan hänet. Minulla on kuitenkin sen jälkeen ollut hyvät välit Luisin kanssa, Henderson jatkaa ja paljastaa, että kaksikko on nykypäivänä usein yhteyksissä.

Liverpool johtaa Valioliigaa kahdeksan pisteen eron turvin toisena olevaan Leicesteriin. Joukkue on viimeksi hävinnyt kaksi kuukautta sitten Mestarien liigan ottelussa Napolia vastaan. Se on Community Shield -tappion lisäksi ainoa häviö koko kauden aikana Liverpoolille.

Lue myös:

    Uusimmat