Beckham palasi kuuluisaan pukukoppiriitaan ManU-ajoiltaan – "Tajusin kuinka tarkka Ferguson todella on!"

David Beckham on muistellut kuuluisaa yhteenottoaan Manchester Unitedin managerin Alex Fergusonin kanssa.

Jalkapallomaailmassa kohistiin, kun Beckhamiin silmäkulmaa koristi muutama tikki tappioon päättyneen Arsenal-ottelun jälkeen vuonna 2003. Syykin selvisi myöhemmin: ManU-valmentaja Alex Ferguson oli potkaissut kengän suoraan tähtipelaajan silmäkulmaan pukukoppiriidan yhteydessä.

Beckham on nyt selvittänyt tapahtumia omalta osaltaan, huumorilla höystettynä.

– Mestarien liigan otteluiltoina pomo (Ferguson) tuli aina kentälle. Hän laukoi rankkareita ja vapaapotkuja ja kertoi kaikille pelaajille, kuinka hyvä pelaaja hän oli aikanaan, Beckham muistelee The Sunin mukaan.

– Sain todella tietää kuinka hyvä hän on, kun pelasimme Arsenalia vastaan. Tein ottelussa muutaman virheen, ja hän tuli pukukoppiin ja vaihdoimme muutaman sanan. Hän tuli minua kohti ja potkaisi lattialla ollutta vaatekasaa. Sieltä sinkosi kenkä, joka osui minuun. Silloin tajusin, kuinka tarkka hän todella on! Beckham kertaa. 

Ferguson muisteli tapahtunutta vuonna 2013 ilmestyneessä elämäkerrassaan.

– David kiroili. Lähestyin häntä ja potkaisin samalla kenkää. Se osui suoraan hänen silmänsä yläpuolelle. Hän totta kai nousi ylös tapellakseen kanssani, mutta pelaajat tulivat väliin, Ferguson kirjoitti.

Beckham, 42, pelasi Unitedissa ammattilaisena vuosina 1992-2003, kunnes siirtyi Real Madridiin. Hän päätti pelaajauransa vuonna 2013. Ferguson, 75, vetäytyi eläkkeelle managerin tehtävistä samana vuonna. Hän valmensi Unitedia 27 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat