Ex-maajoukkuepelaajalta raju teoria – entinen Valioliigan maalitykki laitettiin pihalle naisjoukkueen häiriköinnin takia: "Uskon, että he saivat tarpeekseen"

Kaksi edelliskautta West Hamin riveissä pelannut Marko Arnautovic siirtyi tulevaksi kaudeksi Kiinaan. Englannin maajoukkueessa MM-pronssiakin voittanut Claire Rafferty paljastaa TalkSportin haastattelussa maalitykin törkeän käytöksen.

Arnautovicin siirto Shanghaihin varmistui tällä viikolla. West Ham oli alun perin kieltäytynyt reilun 38 miljoonan euron tarjouksesta. Nyt Arnautovic myytiin kuitenkin alennushintaan, sillä kiinalaisseura pulittaa itävaltalaistähdestä reilut 25 miljoonaa euroa. Raffertyllä on oma teoriansa sille, miksi Arnautovic päästettiin ulos halvemmalla.

– Uskon, että seura sai hänestä lopulta tarpeekseen. Hänellä on tietynlainen asenne, joka näkyy selvästi läpi, Rafferty sanoo.

Rafferty lopetti pelaajauransa tänä kesänä. Hän voitti kaksi kertaa Englannin cupin ja pääsarjan sekä pelasi maajoukkueessa 18 ottelua. Hän saavutti pronssia vuoden 2015 MM-kilpailuissa. Rafferty pelasi suurimman osan urastaan Chelseassa, mutta pelasi viimeisen kautensa West Hamin paidassa. Arnautovic tuli vuoden aikana erittäin tutuksi Raffertylle.

– Harjoittelimme samassa keskuksessa, mutta eri kentillä. Katsomo erotti kentät toisistaan. Hän tuli usein häiriköimään harjoituksiamme ja käyttäytymään epäkunnioittavasti meitä kohtaan. Hän saattoi kävellä takaisin heidän harjoituksien jälkeen ja huudella törkeyksiä aidan yli, Rafferty kertoo.

– Siinä mielessä se oli täysin kunnioittamatonta, koska meillä oli käynnissä taktiset harjoitukset. Siihen ei ole mitään mahdollisuutta, että joukkueemme pelaajat tekisivät samoin heidän harjoitusten aikana. Hän on outo ja kovaääninen persoona, Rafferty päättää.

Lue myös:

    Uusimmat