Ensitreffit-Matti sai kiinnostavan yhteydenoton sosiaalisessa mediassa – päätti tavata viestin lähettäjän: "Hyvin tuore tapaus"

2:52
Ensitreffit 2.0 -pariskunta Vera ja Matti tekevät päätöksen suhteensa tulevaisuudesta: Tällaista kokemusta en ole aiemmin saanut”

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähty Matti ei löytänyt sarjassa rakkautta, mutta nyt hänellä on ”jonkin näköistä juttua vireillä”.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähtiin Matti ja Vera, mutta heidän suhteensa ei kuitenkaan jatkunut ohjelman kuvausten jälkeen. Parin suhdetta säväytti alusta asti heidän hyvin erilaiset luonteenpiirteet, elämäntilanteet ja tulevaisuuden haaveet.

Sarjan katsojat ovat eläneet vahvasti mukana ja lähettäneet Matille paljon viestejä sosiaalisessa mediassa.

– Paljon on tullut positiivista palautetta ja on kehuttu minua kaikennäköisin sanakääntein, Matti paljastaa.

– Tietenkin joissain viesteissä on myös vertailtu minua pariini, ja välillä olen myös joutunut rauhoittelemaan joitakin, kun ohjelma on herättänyt aika paljon tunteita.

Tammikuussa Matti sai sosiaalisessa mediassa viestin, mikä vaikutti kiinnostavalta ja hän päätti tavata viestin lähettäjän.

– Kyllä tässä jonkin näköistä juttua on vireillä, mutta mistään rakkaudesta ei voida vielä puhua mitään. Hyvin tuore tapaus, voidaan korkeintaan puhua tapailusta.

Matin tapailukumppani oli huomannut miehen televisiossa ja lähestyi tätä.

– En ohjelmaan osallistuessani tai sen aikana osannut kuvitella, että sen kautta joku bongaisi minut. Ei minulla käynyt se edes mielessä. Kiva huomata, että ohjelman jälkeenkin on tapahtunut jotain positiivista.

Matti pohtii, ettei häntä nähdä tulevaisuudessa parisuhdeohjelmassa.

– Mahdollisesti jos tilaisuus koittaa, niin jonkun muunlainen ohjelma voisi olla kiinnostava. Minulla ei kuitenkaan ole suunnitelmissa alkaa työstää mitään uraa televisiossa. Oli mielenkiintoista ja hauska nähdä sisäpuolelta, miten ohjelmaa tehdään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja