Mainos

Ensitreffit-Roni Tanjan tiukasta linjasta: ”Kävimme keskusteluita vessanpöntön renkaasta”

Vaimonsa luokse muuttanut Ensitreffit alttarilla -Roni sai huomata Tanjalla olevan pinttyneitä kodinhoitotottumuksia.  

Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännessä jaksossa seurattiin parien yhteen muuttoa. Ronin ja Tanjan yhteen muutto ei sujunut ongelmitta, kun Tanja koki Helsinkiin muuton ahdistavana. Lopulta pari päätyi kompromissiratkaisuun ja päätti asua vuoroviikoin toistensa luona.

Ensimmäisen viikon pari vietti Tanjan kodissa Nummelassa. Omien roolien löytäminen uudenlaisessa asumistilanteessa oli kuitenkin aluksi haastavaa.

– Pidin kuulemma reviiristäni vähän liian tiukkaan kiinni, Tanja nauraa.

– Kerkesin usein kokata ja laittaa kaiken valmiiksi, sillä teimme töitä niin eri vuoroissa. Ronista ehkä tuntui, että hän oli luonani sisustuselementtinä ja istui vain sohvalla, kun minä hääräilin kaikkea, vaimo toteaa.

"Olisin halunnut olla enemmän mukana"

Roni myöntääkin tunteneensa olonsa vieraaksi Tanjan kotona.

– Se oli outoa aluksi, sillä olen tottunut siihen, että pääsen tekemään kaikkea, ja Tanja tekikin kaiken itse, mies toteaa.

– Olisin halunnut olla enemmän mukana esimerkiksi ruuanlaitossa, sillä olen kuitenkin tottunut laittamaan ruokaa. Nyt piti katsella vierestä, ja opetella, ettei siinä aina tarvitse olla mukana, hän jatkaa.

Ruuanlaiton lisäksi myös tiskaamisesta kehkeytyi parin välille väärinymmärryksiä.

– Roni sanoi heti alussa, ettei hän tykkää yhtään tiskaamisesta, ja minä sitten ajattelin, etten tietenkään halua pakottaa häntä siihen, vaan tiskasin itse. Hän kuitenkin koki sen niin, että minä puutuin hänen tekemiseensä, vaikka itse ajattelin, ettei hänen tarvitse tehdä sellaisia juttuja, joista hän ei pidä.

Sinkkuna asustellut Tanja myöntää hänellä varmasti olevan yksi asumisen myötä kertyneitä, pinttyneitä tapoja. Sängyn petaamisesta lähtien.

– Olen itse välillä jopa ylitarkka ja pistän kaiken viimeisen päälle, Tanja kertoo.

– Ronilla on vaatekaapissaan samanlaiset liukuovet kuin minulla, ja hän jätti ne aina auki. Ja hän teki sitä myös minun luonani. Aluksi mietin, että unohtaako hän vain, ja sanoin siitä hänelle muutamaan otteeseen. Lopulta en enää jaksanut, vaan pistin ovet itse kiinni, nainen kertoo.

Myös Ronin sängynpetaamistottumukset pistivät Tanjan silmään.

– Välillä Roni petasi luonani sängyn, ja vaikka se ei mennyt sinne päinkään, niin ajattelin, että siihen en puutu. Hän kuitenkin yritti ja halusi tehdä juttuja, tuore vaimo kertoo.

”En ottanut Tanjan huomautteluista stressiä”

Tanjan luokse saapunut Roni kertoo, että sai vaimonsa luona kuulla muun muassa vessatottumuksistaan.  

– Kävimme muutamaan otteeseen keskusteluita vessanpöntön renkaasta, hän nauraa.

Tuore aviomies ei kuitenkaan ottanut vaimonsa huomauttelua liian vakavasti.

–Mietin, että tämä on aika pieni homma. Ilmeisesti on aika yleistä parisuhteessa, että miehelle huomautetaan asiasta. En ottanut Tanjan huomautteluista stressiä, mutta yritin kuitenkin katsoa, etten ihan joka kerta jättäisi rengasta ylös. Ja kyllä se sieltä pikkuhiljaa muistuikin mieleen muutamana muistutuksen jälkeen, Roni kertoo.

– Saatoin kyllä huomauttaa takaisin, että pöntön kannenkin voi laittaa kiinni, jos kerran rengaskin pitää muistaa laskea alas, hän nauraa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.