Mainos

Ensitreffit-pari arjen keskellä– ”Tuntui, että suoritamme asioita”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Marin kanssa avioituneen Jouninmielestä Marin luona asuminen tuntui välillä kotileikiltä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Mari ja Jouni totuttelivat yhteiseen elämään ja uuteen puolisoon Jounin muutettua tuoreen vaimonsa luokse.

Arki alkoikin nopeasti, kun aikaiset aamut alkoivat ja Marin oli aika palata töihin.

– Minäkin siitä sitten lähdin töihin, tai tein Marin luona jotain työhommia. Koitin myös käydä liikkumassa ja kävin pyöräilemässä ja juoksemassa. Illalla laitoimme ruokaa tai katsoimme telkkaria, Jouni kuvailee parin arkea.

– Tykkäsin siitä, että Mari teki ruokaa sillä aikaa, kun itse kävin urheilemassa. Ja yksi kiva asia oli niinkin vähäpätöinen juttu kuin se, että ainakaan ei tullut minun haisevista lenkkivaatteistani erimielisyyksiä, mies nauraa.

Marin mieleen on puolestaan jäänyt erityisen hyvin yksi Jounin suloinen huomionosoitus:

– Kun Kari Kanala tuli käymään, niin Jouni oli leiponut meille rahkapullia! Tulin rappukäytävään, ja vastassa oli ihana pullantuoksu. Rapussa joskus aina leijailee pullan tuoksu, mutta tällä kertaa se tuli minun kodistani, vaimo iloitsee.

– Ja kun pääsin ylös, missään ei näkynyt jälkeäkään, että täällä olisi leivottu tai pöllytelty jauhoja. Jouni oli siivonnut todella hyvin. Ellen olisi tiennyt, en olisi uskonut, että keittiössä oli joku leiponut, eteenkään kukaan mies, hän jatkaa.

"Onko tämä kaikki aitoa"

Jounin mukaan pari ei kuitenkaan ehtinyt loppujen lopuksi viettää kovinkaan montaa rauhallista koti-iltaa.

–Tuntui, että viisi viikkoa oli loppujen lopuksi kuitenkin todella lyhyt aika, ja arkipäiviä oli lopulta aika vähän, kun olimme Pietarissa ja mökillä ja kylpylässä, Jouni miettii.

Lyhyet arkiset ajanjaksot tuntuivat miehen mukaan välillä kotileikiltä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset elivät avioparin lailla.

–Tuntui, että nyt olemme naimisissa ja suoritamme asioita, joita aviopari yleensä tekee. Siinä kaikessa suorittamisessa ei jää tunteille kovinkaan paljon tilaa, ja on vaikea analysoida omaa käytöstään. Että onko tämä kaikki aitoa, vai tekeekö asioita vain sen takia, että nyt ollaan naimisissa ja tehdään tällaista ohjelmaa?

Pikkuhiljaa mies alkoikin kaivata kaupunkiasunnosta oman talon rauhaan.

– Alussa minua ei ahdistanut kerrostaloelämä, mutta jossain vaiheessa alkoi tulla ikävä omaa pihaa ja grillaamista ja saunaa, Jouni kertoo. 

Katso pätkä Kari Kanalan vierailusta Marin ja Jounin luona! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.