Mainos

Nyt puhuu vaimonsa nillitystä kuunteleva Ensitreffit-tähti: En halua hänen muuttuvan

Ensitreffit alttarilla -Samuel suhtautuu vaimonsa tarkkoihin toimintatapoihin huumorilla ja toisaalta hänellä on myös ajatusmalli sille, että miksi vaimo toimii omalla tavallaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Samuel ja Tiina avioituvat ja asuvat yhdessä Tiinan kotona Tikkurilassa. Heti alusta asti on selvää, että Tiinalla on hyvin tarkat toimintatavat arjessaan. Hän on optimoinut arjen rutiinit, ja toivoo, että myös tuore aviomies ottaisi onkeensa hänen nikseistään.

Tiina kyseenalaistaa Samuelin tavan laittaa roskat roskakoriin, käyttää tavallisia urheilusukkia, säilyttää kenkiä eteisessä ja naisella on hyvin tarkat toimintatavat muun muassa ruokakaupassa käymiseen. Esimerkkejä naisen tarkkuudesta löytyy useampia jokaisesta jaksosta. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

"Pienet särmät terävöityivät todella koviksi"

Samuel puhuu silti rakastaen vaimonsa ja tämän tapojen puolesta.

– Tilanne on niin erilainen (verrattuna normaaliin parisuhteen etenemiseen). Huomasin itsessäni sen, että reagoin todella vahvasti asioihin, jotka eivät ole niin tärkeitä minulle, mies kertoo MTV.fille.

– Näin Tiinassa samaa. Vaikka me unohdimme kamerat, niin pienet särmät terävöityivät todella koviksi ja reaktiot olivat vahvempia kuin normaalisti.

Samuel pohtii, että sokkona naimisiinmeno ja toistuvat kuvaustilanteet ovat muuttaneet jopa hänen ajatusmaailmaansa hetkellisesti.

– Tiina sanoi, ettei hän pidä margariinista ja minä reagoin siihen käsittämättömällä tavalla. Olin sitä mieltä, että enhän minä nyt voi olla sellaisen ihmisen kanssa, joka ei pidä margariinista. En kuitenkaan sanonut mitään. Sitten parin viikon päästä kun asiaa taas mietin, tajusin, että eihän minua itseänikään kiinnosta margariini, Samuel nauraa MTV.fille.

– Hänen tapansa on sanoa asiat heti, kun minä ehkä mietin niitä itsekseni pidempään.

Tuore aviomies pystyi näkemään enemmän kuin mitä kameroille näytettiin.

– Näin Tiinassa sen, mikä on oikeaa Tiinaa ja mikä tilanteen tuomaa lisää. 

Tiina on itsekin myöntänyt olevansa "kauppanatsi". Vihannekset eivät saa olla märkiä, fetajuustoa ei pidä sekoittaa välimerelliseen salaattijuustoon ja nainen nauttii muun muassa siitä, että kaupassa on tarjolla amerikkalaisvalmisteisia uudelleensuljettavia pusseja.

– Meidän ensimmäinen kauppareissu oli aivan järkyttävää kamaa. Todella laskin kymmeneen. Mutta ei ne sen jälkeen ole ollut ollenkaan pahoja. Se on rauhoittunut meillä molemmilla ja meillä on hyvät kompromissit.

Tiinan ja Samuelin rakkaus syttyi hyvin nopeasti, vaikka ulkopuolisen silmin pariskunnan arki ja yhteentörmäykset rutiineissa vaikuttaisivat ylitsepääsemättömiltä.

– Ihastuin Tiinassa välittömyyteen ja kykyyn elää hetkessä. Hän uskaltaa olla oma, hölmökin itsensä. En halua hänen muuttuvan, Samuel kuvailee.

Katso alta video pariskunnan tavasta käsitellä erimielisyyksiä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21:00 AVA:lla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.