Mainos

Kuvat: Ensitreffit-parin kohtalo ratkeaa: Pilasiko ulkonäkölyttäys ja kiista pöntönkannesta kaiken?

Tanja ja Roni saivat toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella. Parin yhteistä matkaa on seurattu AVAlla syksyn ajan, ja päätösjaksossa 3.11. selviää, kuinka parin lopulta käy. Muistatko kaikki nämä vaiheet Tanjan ja Ronin avioliiton ajalta?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella on saatu elää mukana Tanjan ja Ronin avioliiton ensimmäisiä viikkoja. Täpäkän Tanjan ja rauhallisen Ronin suhteessa on ollut niin hyviä kuin huonojakin aikoja, mutta parin välinen huumori on kukoistanut koko matkan ajan.

Tanjan ja Ronin suhde sai lupaavan alun, kun kaunis nuori pari kohtasi toisensa ensimmäistä kertaa avioliiton kynnyksellä. 

– Olin todella huojentunut ja tyytyväinen, sillä Roni oli pitkä ja karismaattinen ja kasvonpiirteiltään komea mies. Hän oli juuri se, ketä olin sinne toivonutkin. Tuli hyvä fiilis, kun siellä odotti hymyilevä ihminen. Tunsin, että olin tervetullut hänen vierelleen, Tanja muisteli ensikohtaamista.

"Pahin kauhuskenaarioni on juuri tämä yhtälö"

Pari suuntasi häämatkalle Prahaan, jossa pari lähentyi toisiaan. Kolhuilta ei kuitenkaan vältytty, kun toisensa vain muutaman päivän tuntenut pari vietti tiiviisti aikaa yhdessä.

– Olimme olleet syömässä, ja menin edeltä hotellille. Roni tuli kohta perässä mukanaan pullo kaljaa, sipsipussi ja patonki. Hän heittäytyi sängylle, pisti urheiluruudun päälle ja rupesi syömään patonkia, Tanja parahti häämatkan jälkeen.

– Mietin, että pahin kauhuskenaarioni on juuri tämä yhtälö, että on häämatkan viimeinen ilta ja olemme laittautuneet hienoiksi ja kaveri mieluummin juo kaljaa kuin keskittyy minuun, vaimo harmitteli.

Häämatkan jälkeen myös yhteen muutto aiheutti päänvaivaa, kun Tanja ahdistui Helsinkiin muuttamisesta.

– Roni asuu lähellä keskustaa, ja se ei ole minulle millään tavalla luontainen ympäristö. Hänellä ei ollut edes parveketta, ja minulle iski aivan hirveä ahdistus, ja mietin, miten selviän hengissä siellä. Itselläni on kuitenkin iso takapiha ja olin odottanut kesää ja sitä, että saisimme saunoa ja grillata pihalla, Tanja kertoi.

"Kävimme keskusteluita vessanpöntön renkaasta"

Lopulta pari päätyi kompromissiin ja päätti asua toistensa luona vuoroviikoin. Tanjan luokse saapunut Roni sai nopeasti huomata Tanjan olevan tomera nainen ja sai vaimonsa luona kuulla muun muassa vessatottumuksistaan.  

– Kävimme muutamaan otteeseen keskusteluita vessanpöntön renkaasta, Roni nauroi.

Muutaman viikon yhteiselon jälkeen Tanja sai kokea kolauksen, kun Roni ilmoitti, että koki suhteen olevan kaverillinen, eikä Tanjan ulkonäkökään vastannut miehen kauneusihanteita.

– Tanja on niin erilainen kropaltaan ja ulkonäöltään kuin yleensä on naiset, joita on ollut, Roni kertoi kameralle.

Miehen kommentit luonnollisesti loukkasivat Tanjaa, joka koki olevansa miehensä silmissä vääränlainen.

– Minun pitäisi olla blondi ja isot tissit ja paljon kurvikkaampi. Olen muutenkin ihan erilainen kuin Ronin entiset tyttöystävät ovat olleet, vaimo totesi.

– Minulle tuli sellainen olo, etten kelpaa sellaisena kuin olen. Mietin, miten toinen voi olla niin pinnallinen, ettei näe minussa muuta kuin virheitä. Roni ei sanonut minulle mitään positiivista ulkonäköön tai kroppaan liittyen. Totta kai se tuntui pahalta, hän mietti.

Jälkeenpäin Roni harmitteli sanomisiaan.

– Kaduttaa, että sanoin siitä Tanjalle. Sanoin asian ihan väärällä tavalla. Sanoin hänelle ulkonäköasiasta, vaikka mikään ei loppupeleissä johtunut siitä, vaan ennemminkin Tanjan luonne vain oli niin erilainen kuin mihin olin tottunut. 

"En alussa tuntenut Ronia kohtaan fyysistä vetovoimaa"

Lisää epävarmuutta suhteeseen loivat Ronin puhelimesta löytyneet viestit toiselta naiselta.

– Meillä oli ollut niin vaikeata, että siinä hetkellä ajattelin, että nyt Ronille varmaan riitti ja hänellä on jo uusi nainen kiikarissa. Se oli tyhmä johtopäätös, mutta se vain tuli sillä hetkellä pintaan, Tanja kertoi myöhemmin.

Pikkuhiljaa pari sai kuitenkin rakennettua luottamusta, samalla myös läheisyys suhteessa lisääntyi.

– En alussa tuntenut Ronia kohtaan fyysistä vetovoimaa, ja olisin kaivannut enemmän kontaktia, jotta vetovoima olisi pystynyt kehittymään oikeaan suuntaan, Tanja kertoi.

– Vetovoimaa rupesi jossain vaiheessa tulemaan, kun tutustuin Roniin enemmän ihmisenä ja tajusin, miten paljon hyviä asioita hänessä oli. Kun ihastuin Roniin ihmisenä, tuntui, että koko hänen ulkoinen olemus muuttui samalla, Tanja miettii.

Läheisyyden lisääntymisen myötä myös Tanjan toiveet suhteen tulevaisuudesta olivat korkeammalla.

– Huomasin, että uskalsin itsekin enemmän lähestyä ja kosketella Ronia, kun aloin luottaa tulevaisuuteen. Ajattelin, että meillä ei ole mikään kiire mihinkään ja meillä on koko loppuelämä aikaa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso AVAlla 3.11. klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.