Mainos

Ensitreffit -pari tulevaisuudestaan: "Nyt on pakko yrittää"

Epävarmuuden kanssa painiskelleet Miia ja Olli huomasivat lopulta, ettei suhteessa olevia hyviä asioita kannattanut heittää hukkaan.

Ensinäkemältä toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naineet Miia ja Olli viettivät viisi viikkoa yhdessä asuen ja toisiinsa tutustuen. Parin välillä kipinöi heti alusta alkaen, mutta epävarmuus tulevaisuudesta varjosti vastanaineiden onnea. Eteenkin Mia toisteli useaan otteeseen tuntevansa roikkuvansa ”löysässä hirressä”.

– Ajattelin koko ajan, että kyllä Olli varmasti on kiinnostunut. Hän näytti sen hyvin selvästi, mutta sitten, kun häneltä kysyi asiasta, hän ei tiennyt, Miia kertoo.

– Se vaati aikaa ja ajattelin itsekseni, että annan hänelle muutaman kuukauden. Ajattelin, etten sen enempää ala vaivata omaa päätäni, jos toinen ei tiedä, hän jatkaa.

Olli myöntää itsekin tunteiden syttyneen hitaasti.

– Opin pikkuhiljaa arvostamaan sitä, että Miia oli siinä ja tykkäämään siitä. Se 5 viikkoa oli niin sanotusti etsikkoaikaa. 5 viikkoa on kuitenkin aika lyhyt aika tutustua ja päättää, että mikä tässä on homman nimi, Olli miettii.

– Miia olisi tietysti halunnut, että olisin tiennyt nopeasti, mennäänkö eteenpäin vai ei. Itse annoin asioiden mennä omalla painollaan, hän jatkaa.

 "Jos tästä ei mitään tule, niin miten mistään muustakaan voi tulla"

Lopulta pari päätti jatkaa elämää yhdessä, avioparina. Miian mukaan päätös ei ollut alusta asti itsestään selvä, vaan se syntyi pikkuhiljaa.

– Olin ollut niin pitkään sinkkuna ja ajattelin, että nyt on pakko yrittää. Asiantuntijat olivat löytäneet minulle sopivan ihmisen ja minun omat, turhat yritykseni eivät ole onnistuneet aiemmin. Ajattelin, että jos tästä ei mitään tule, niin miten mistään muustakaan voi tulla, Miia kertoo.

– Päätimme, että 5 viikon jälkeenkin voi vielä jäädä miettimään, että silloin ei ole pakko vielä tietää lopullisesti. Huomasin kuitenkin, että meillä oli paljon yhteistä ja ajattelimme asioista samalla tavalla, hän jatkaa.

Päätös avioliiton jatkamisesta olikin Ollin mukaan loppujen lopuksi helppo.

– 5 viikon jälkeen huomasimme, että meillä oli paljon yhteisiä asioita ja paljon hyvää meidän välillä, eikä sitä kannattanut heittää hukkaan, mies toteaa.

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.